Odměny do her

World of Warcraft se spojil s Heroes, aby společně oslavili příchod nové Blizzardí free-to-play týmové hry. K oslavě patří dárky, a tak je pro vás hráče nachystán roztomilý pet Grave Golem. Do světa Azerothu bude přivolán z mapy Haunted Mines. Počínaje 2. červnem, každý, kdo dosáhne 20. levelu v Heroes of the Storm, bude ve WoW odměněn tímto Golemem. Poté se stačí už jen přihlásit do WoW a vybrat si dárek z pošty.

A to není vše: Pokud ve World of Warcraft dosáhnete levelu 100 s jakoukoliv postavičkou, v Heroes of the Storm se vám odemkne Ironside Dire Wolf mount. Vyražte do bitvy na tomto epickém mountovi, který symbolizuje vaše legendární úspěchy ve světě Azerothu a Draenoru.

Obě odměny budou dostupné od 2. června, oficiálního spuštění Heroes of the Storm. Pokud máte level 20 v Heroes of the Storm a level 100 ve World of Warcraft, odměny na vás budou připravené v den vydání Heroes.

Počínaje dneškem (myšleno 2. červen), hráči, kteří dosáhnou 12. levelu v Heroes, dostanou do Heartstone sbírky nádherný rub karet. Stejně jako výše, pokud jste 12. levelu dosáhli před tímto datem, rub vám bude přidán během týdne 2.6. až 9.6.


V následujících měsících pro vás též chystáme nového mounta. Rubovou stranu kartiček z Heartstone. Pro získání je potřeba vyhrát 100 duelů v Hearthstone Play Mode. Tento mount nebude dostupný během spuštění Heroes. Přesné datum vám dáme vědět. Pokud jste již 100 zápasů vyhráli, mounta obdržíte, jakmile bude přidán do hry. Jestliže jste ještě neporazili stovku protivníků, je právě ten nejlepší čas zapnout Heartstone a začít jednoho za druhým zadupávat do země!

Zdroj: Battle.net



Naposledy upravil/a WitekCZ 07.06.2015 v 18:51:00.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet