BlizzCon 2020 zrušen

  Blizzcon    Blizzcon 2020    koronavirus   

Počátkem dubna jsme informovali o možném zrušení letošního BlizzConu. Všichni jsme doufali, že k nejhoršímu nedojde. I přes to, že se svět pomalu začíná po koronavirové krizi vracet do starých kolejí, některé státy stále urputně bojují proti této nové nákaze a na obzoru se rýsuje další vlna. Ve světle těchto událostí se Blizzard rozhodl k razantnímu kroku a BlizzCon pro letošní rok zcela kompletně zrušil. Se smutnou zprávou opět přišla Saralyn Smith.

Saralyn Smith zdroj

 

Zdravím blizzardí komunitu.

 

Před několika týdny jsme sdílela blog, ve kterém jsme vyjádřili nejistotu ohledně pořádání letošního BlizzConu. Od té doby se mnohé změnilo... a mnohé se nezměnilo. Během uplynulých týdnů jsme diskutovali o tom, jak by mohlo shromáždění vypadat s ohledem na zdraví a bezpečnost. Taktéž jsme mluvili o možnostech, které se nám nabízí a jak by byly ovlivněny národními a lokálními zdravotními nařízeními v nadcházejících měsících. Nakonec, po zvážení všech možností, jsme došli k velmi těžkému rozhodnutí nepořádat BlizzCon 2020.

 

Jsme tímto rozhodnutím velmi zklamáni a mnoho z vás nejspíš taktéž. Nadevše miluji BlizzCon, ale vím, že je to sentimentální pocit sdílený všemi v Blizzardu. Bude nám velice chybět možnost se s mnohými z vás potkat, taktéž nám bude chybět možnost "dobít si baterky".

 

Ale již brzy se potkáme!

Zvažujeme, jak sdílet kouzlo BlizzConu skrz online svět, který je daleko méně zasažen zdravotními a bezpečnostními protokoly ovlivňujícími akce s mnoha návštěvníky. Chceme něco udělat, jak jen to bude možné, ale toto je pro nás neprobádané teritorium a do hry vstupují různé faktory, takže něco nejspíš uspořádáme počátkem příštího roku. BlizzCon je taktéž místem, kde se každý rok pořádájí veliké esport události, takže hledáme alternativy, např. podporu soutěží s vysokou úrovní, které by se za běžných okolností odehrávaly na BlizzConu.

 

Více vám řekneme ve chvíli, kdy budou naše plány dostávat zřetelnější obrysy. Do té doby se vydejte prozkoumávat Shadowlands, běžte si užít do Taverny, tlačit payload (fakt to dělejte!), nebo si užívejte ta blizzardí univerza, kam vás vítr zanese.

 

Zůstaňte v bezpečí, buďte zdraví,
Saralyn Smith

 

Takže, četli jste to sami. Bohužel situace ve světě se nevyvíjí zrovna nejlépe. Zdraví pořadatelů i návštěvníků je přednější. I když nám letos bude BlizzCon zaručeně chybět, jelikož jsme se měli dozvědět novinky o Diablu IV, Shadowlands, Overwatch 2 a dalších, nezbývá než tento krok kvitovat s povděkem a na zprávy si počkat.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

WitekCZ
Vít Plchot

WitekCZ je autorem 381 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Galifry 27.05.2020 20:40

Tak tohle se asi dalo čekat. Nicméně je lepší se na všechno dívat z té lepší stránky, protože teď mají další volný termín ke spuštění Shadowlands.

Hromovapest 27.05.2020 08:42

To se přeci dalo čekat že bude letos zrušen.A pokud nedej bože přijdou další vlny.Tak kdo ví jak to bude příští rok.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet