Blíží se finále WSOP – překoná Vojta Růžička nejlepší český…

Článek je placenou reklamou.

Mílovými kroky se blíží finále největšího pokerového turnaje světa – Main Eventu WSOP. Po letech máme i my želízko v ohni a Vojta Růžička se od 30. října do 1. listopadu utká o první místo a hlavní cenu 200 milionů korun. 
 
Již za několik dnů se v americkém Las Vegas odehraje pokerová událost, na kterou netrpělivě čeká celý svět. Devět hráčů, kterým se přezdívá November Nine, usedne k finálovému stolu a popere se o naprosto fantastickou výhru 200 milionů korun za první místo. Každý z účastníků finále si již teď přijde na minimálně 1 milion dolarů (25 milionů korun).
 
Přečtěte si, jak se Vojta Růžička připravuje na WSOP v exkluzivním rozhovoru pro Poker-Arena.cz. Český zástupce má po pěti letech skvělou šanci překonat Martina Staszka, který si před pěti lety odnesl ze stejného turnaje za druhé místo bezmála 100 milionů korun a rozvířil vody českého pokeru, když ukázal, že poker není hazard, ale sport.
 

Vyznáte se v pokeru? Vsaďte si na favorita a fanděte!

WSOP je tak oblíbený a důležitý turnaj, že si ho všimly i sázkové kanceláře. Můžete si tak vsadit na výhru svého oblíbence nebo fandit českým barvám a při sledování živého přenosu se ještě více pobavit.
 
Získejte zajímavé tipy na sázení a zapojte se do komunity sázkařů na Bet-Arena.cz.  Můžete diskutovat, dělit se o zajímavosti nebo se zlepšovat s profesionálními sázkaři. Jedním z nich je i Dobby, od kterého se naučíte nové a moderní výpočty sázení nebo další přínosné informace, díky kterým můžete být dlouhodobě ziskovými sázkaři.
 

Bavte se v online casinech neomezeně bez riskování

Dobří pokeroví hráči i sázkaři jsou schopni si dlouhodobě ve své disciplíně vydělávat velmi příjemné peníze, ale jednou za čas je potřeba odhodit práci stranou a prostě si zahrát jen pro zábavu a odpočinout si. Právě od toho tu jsou stále oblíbenější online casina, ve kterých sice peníze dlouhodobě nevyděláte, ale najdete zábavu u pohodových her. Online casina nejsou vždy jen o penězích. Vyzkoušejte nejlepší casina naprosto zdarma i bez registrace, nebo se pokuste vyhrát některý z parádních Jackpotů v řádu statisíců nebo i milionů.



Naposledy upravil/a Bellatrix 01.11.2016 v 11:55:41.
Tento článek je placenou reklamou