BlizzCon 2015 na BlizzFanu!

Nebojte, nezapomněli jsme na vás. I tento ročník pro vás chystáme obsáhlý report her ze světa Warcraftu, Hearthstone, Heroes of the Storm a nově i Overwatche. Dva dny informací z našich oblíbených her, hodiny a hodiny u sledování turnajů a dlouhé diskuze s vývojáři. Svátek pro fanoušky Blizzardu začíná již dnes!

BlizzCon na BlizzFan webech

Tento rok máme jednu novinku, přímo v Anaheimu máme šéfredaktora Jerrykyho, který pro nás bude sbírat zákulisní informace, perličky přímo ze zdroje a další zajímavosti, které nezazní na streamu.  Kromě reportéra v terénu ale také budeme mít vlastní live chat, kde budeme přenášet vše důležité z akce. Redaktoři následně zpracují informace v mnoha článcích, které budete moci číst na wowfan.cz, hearthstone.cz, heroesfan.cz a overwatch.cz

Live chat bude probíhat na serveru heroesfan.cz a bude startovat ve 21:30 středoevropského času.

Na co se těšit

Mezi největší taháky určitě patří první trailer na dlouho očekávaný Warcraft film. Tato událost bude následována Overwatchem, který Blizzard oznámil před rokem. Mezitím se dočkal obrovské popularity a před dvěma týdny se spustila closed beta, která způsobila téměř šílenství, podobně jako před pár lety Hearthstone. Měli bychom se dozvědět hlavně model placení za hru, představení nových map, hrdinů a možná se dočkáme i data vydání.

 

World of Warcraft čeká datadisk Legion a s ním i tuna nových informací. Kdo z vás se těší na Demon Huntera? Kolem Hearthstonu se naopak šušká, že by se mohlo objevit něco úplně nového, co by hru posunulo znovu o úroveň výš. Heroes of the Storm by se konečně měl dočkat oznámení nového matchmaking systému, po kterém hráči tak dlouho volají. A to je jen část informací, uvidíme toho mnohem více. A to jsem zapomněl zmínit Linkin Park, jejichž koncert tuto skvělou akci zakončí.

Takže ještě jednou, 21:30 na serveru heroesfan.cz – Live chat z BlizzConu až do ranních hodin.



Naposledy upravil/a Bellatrix 06.11.2015 v 20:53:06.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet