Bob Question Mark

Bob Question Mark nese více otázek než odpovědí. Jedná se o tým, který vznikl teprve nedávno, a přesto se zvládl kvalifikovat až do finále Road to Blizzcon! Nenese jméno žádné slavné herní organizace, ale to hráče nezastavilo od zisku krásných výdělků. První kvalifikace se ještě nezúčastnili, ale hned v té druhé si zvládli postup vybojovat. Dokázali porazit Na’Vi a jednou ze dvou pokusů Gamers2. Ve finále už hráči týmu Bob? nestačili na Team Liquid. Ve třetí kvalifikaci si poradili dvakrát s týmem Fnatic a jednou s týmem Pirates in Pyjamas. Nestačili opět na Gamers2 a v souboji o postup do Grand Finále podlehli Teamu ROCCAT. I když se jedná o velmi mladý tým bez takové podpory, kterou se mohou chlubit jejich konkurenti, tak předvádí stabilní a kvalitní výkony.

Sestava:

James „Bakery“ Baker

Lawrence „Atheroangel“ Harper

Joshua „Snitch“ Bennett

Adrian „adrd“ Wojcik

Matic „Zarmony“ Mikec

Časté sestavy a oblíbené picky

Většinou píšeme o týmech, které hrají double-tank kompozici velmi často. Bob Question Mark jí hraje téměř pořád. V kvalifikacích na European Road to Blizzcon jsem našel pouze tři zápasy, ve kterých hrál Bob? jinak než na dva tanky – dvakrát se jednalo o Abathur + Illidan kompozici a jednou o partu Tyrande, Jaina, Kerrigan, Arthas a Uther. Pokaždé se jim změna vyplatila.

Atheroangel plní převážně roli offtanka, na kterou volí postavy jako Tyrael a Leoric. Nebojí se sáhnout na méně oblíbené picky jako Chen a pokud hraje Bob? jen na jednoho tanka, tak většinou volí Muradina.

Bakery je jeden z mála TOP supportů, který si oblíbil Kharazima. Ve třetí kvalifikaci ho volil téměř každý druhý zápas. Střídal ho hlavně s Utherem, Malfurionem a Rehgarem – opět velmi nečekané picky.

Zarmony hraje sice toho vitálnějšího ze dvou tanků (Johanna, Arthas, Muradin…), ale pokud přijde na řadu kompozice jen s jedním, tak právě on se tankování vzdá. V kvalifikaci na RTB 2015 nám kromě warriorů předvedl Tyrande, Jainu a Tassadara.

Snitch a adrd je dobře fungující dvojice, která se skvěle doplňuje. Což dokazuje u kombinací jako Abathur + Illidan, Kerrigan + Jaina nebo Kael’thas + Zeratul. U nich většinou žádné velké překvapení nevídáme a berou nejlepší specialisty (na ty se zaměřuje spíše adrd) a assassiny.

Zajímavosti

Tým vznikl někdy kolem července roku 2015 a již se mu povedlo vyhrát několik turnajů a kvalifikací.

Hráči o sobě prozrazují velice málo informací. Nemají týmový web nebo fanpage na facebooku.

Adrd dříve hrával v Gamers2, ale na lavičku ho přesunul příchod Baczeka. Vedení G2 se rozmýšlelo, jestli posadí právě adrd nebo hráče Jowe.

Mezi TOP 100 hráči podle MMR v Hero League za měsíc srpen najdeme Snitche (9.), adrd (32.) a Zarmony je na místě devatenáctém.

Nedávné úspěchy

Turnaj

Umístění

StormGrounds August Invitational 2.

ZOTAC Heroes of the Storm Monthly Final #5

1.
European Road to Blizzcon #2 2.
European Road to Blizzcon #3 3.
Enter The Storm – Cup #3 1.

A malý bonus na závěr:

Bob? vs Gamers2!

Road to Blizzcon: Team ROCCAT vs Bob Question Mark - Game #1

Bob Question Mark vs Meet Your Makers!

Zdroje:

play.eslgaming.com

wiki.teamliquid.net

gamers2.com



Naposledy upravil/a Fredrik 27.09.2015 v 15:18:16.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet