Leaderboards - prosinec 2015

Žebříček nejlepších hráčů dalšího měsíce je tu. Je sestaven podle MMR, kterého hráči dosáhli v Hero League a Team League zápasech. Podmínky pro všechny, kdo se chtějí v žebříčku vyskytnout, jsou následující:

  • odehrát alespoň 50 her
  • mít rank 1 v měsíci prosinec

Velký skok zaznamenal Danatan, který se z 25. místa probojoval až do čela žebřícku. O jednu příčku se posunul i pravidelný účastník TOP5 HawaiooO. Třetí místo si urval SportBilly a ze šestého na čtvrté se vyhoupl AlexTheProG. Největším skokanem tohoto měsíce je hráč Shad, který v listopadu nebyl vůbec mezi dvěma sty nejlepšími. Nyní je na páté pozici.

c1RcA se dostal na pozici nejlépe postaveného hráče CZ/SK scény. Drží 72. místo. Následuje ho Thrae (101. místo), který si oproti minulému 106. místu lehce polepšil. Mezi TOP200 se dostal ještě Xargonus (172. místo).

V žebříčku Team League se na prvních pěti místech umístili hráči Sienestaja, ETFonTOP, Rask, bLaDe a Cursen. První jmenovaný si první místo udržel celý měsíc. Z našich hráčů se mezi 200 nejlepších protlačil Rakelko (130. místo), Vakama151 (143. místo) a Davsa (193. místo).

Kompletní seznam pro Evropu najdete zde.

Pokud jste v žebříčku i vy, dejte nám o sobě vědět v komentářích.



Naposledy upravil/a Fredrik 16.01.2016 v 10:44:09.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet