Natus Vincere

Ukrajinský tým se kvalifikoval hned v prvním Europe Open turnaji. Ve finálové části (tzv. Top 8) sice prohrál hned svůj první zápas proti Virtus.pro, ovšem poté bez zaváhání prošel do finále Loser Bracket (přes Meet you Makers, G2.Kinguin a Fnatic), kde se s ruským týmem utkal znovu. Porážku jim Na’Vi oplatil a postoupil do finále proti Teamu ROCCAT. Pro celkovou výhru na turnaji ovšem musel německý tým porazit dvakrát. Což se povedlo a po výhrách 2:1 a 2:0 Natus Vincere slavil postup z prvního místa.

Sestava:

Simon „scHwimpi“ Svensson

Aleksandar „ethernal“ Milanov

Jerome „JayPL“ Trinh

Lyubomir „Splendour“ Kozlovski

Alexander „AlexTheProG“ Grumstrup

Časté sestavy a oblíbené picky

Velice často se spoléhají na kompozici se dvěma tanky. Mezi nejoblíbenější u nich právem patří Johanna a Muradin, i když je málo využívají najednou. Mnohem častěji jednoho z nich doplní například Arthasem, Anub’arakem, Leoricem nebo Tyraelem. Pozici druhého tanka nejčastěji zaplní scHwimpi. Kromě tanků hraje také velice často Tyrande, která je velmi oblíbeným pickem.

Splendour, support týmu, čím dál více přechází k Utherovi. V první kvalifikaci hrdiny daleko více střídal – nejčastěji točil Malfuriona, Rehgara, Uthera a příležitostně Li Li. V druhé kvalifikaci už Uthera měnil pouze výjimečně a to nejčastěji za Malfuriona.

Ethernal a JayPL nejčastěji zastávají role assassinů a specialistů. Velice oblíbená volba je Zagara a samozřejmě silné AEO v podání Jainy a Kael’thase. Mezi další favorizované hrdiny určitě patří Valla a Zeratul. Příležitostně vídáme Illidana, Kerrigan nebo Nazeeba.

Co mě velice překvapilo, kluci využili Abathura jen jednou jedinkrát za obě kvalifikace, kterých se zúčastnili. A to rovnou na první finálový zápas proti Teamu ROCCAT. Hra jim nevyšla a možná to je odradilo od jeho dalšího použití. Nepředpokládám tedy, že ho v jejich podání v Praze uvidíme.

Zajímavosti

Ponstus „Breez“ Sjogren opustil tým Na’Vi 22. 7. 2015 a přidal se do konkurenčního týmu Fnatic. V roli tanka ho vystřídal AlexTheProG.

Wubby, aktuální trenér týmu, dříve byl jeho aktivním hráčem.

Jedná se o ukrajinskou herní organizaci, ale v týmu hrají dva Bulhaři, Švéd, Francouz a Dán.

Všichni hráči jsou v nejaktuálnějším žebříčku TOP 100 hráču Hero League, srovnané podle MMR. Nejvýše postavený je scHwimpi (druhý), následuje ethernal (dvacátý první).

Nedávné úspěchy

Turnaj

Umístění

DreamHack Tours 2015

1.

Turtle Beach DreamHack All-Stars 2015 Summer 3.
Turtle Beach DreamHack All-Stars 2015 Valencia 2.
European Road to Blizzcon #1 1.
WCA 2015 – Europe Pro Qualifier 3.
European Road to Blizzcon #2 4.

A malý bonus na závěr:

V Heroes of the Storm není žádná hra ztracená. Comeback by Na'Vi!

Každý dobrý tým musí mít výborného supporta. Natus Vincere ho má!

Ethernalovo umění v akci!

Zdroje:

play.eslgaming.com

wiki.teamliquid.net

Navi-gaming.com

 

 

Naposledy upravil/a Fredrik 16.10.2016 v 19:00:23.

 

 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet