Přichází rework Lunary a Diabla

  diablo    lunara    rework   

 

Žádný Raynor ani Gazlowe. Blizzard ukázal na Diabla a Lunaru, dva poměrně oblíbené hrdiny, a přichystal jim rework. Čeho všeho se dočkáme?

Lunara

Lunara rozhodně nepatří mezi hrdiny, kteří by byli kompletně ignorováni, ale ani mezi várku, která by určovala metu. Dlouho dobu byla velmi situační pick do různých kompozic a na určité mapy. Nejvíce kritizovaná abilita, již od jejího vydáni, Wisp ji držela velmi zkrátka. A právě této abilitě se rework z velké části

věnuje. Navíc bude nová Lunara podporovat diverzitu buildů. Alespoň podle vývojářů

 

 

Diablo

Ikonická postava Diablo univerza zrovna nepatří mezi ty hrdiny, kde bychom rework očekávali. Vývojáři nás tím velmi překvapili. Je to postava poměrně oblíbená a to na všech úrovních. Diablo budí respekt svým počtem životů, odolností a také možností skočit na nepřátelské assassiny, nebo potrestat nerozvážnost. Rework se bude věnovat hlavně dalším způsobům získávání duší (Souls). Bez nich je totiž Diablo jen nějaký warrior, který jde poměrně snadno zabít a rozhodně nebudí takovou hrůzu, jakou by jeho postava měla. Uvidíme, co přinesou další změny, jako například úpravy na jeho druhé abilitě, Fire Stomp a další.

 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet