Report z Diablo 3 RoS launch party

/pic/loga/d3rop
Máme za sebou pondělní launch party uspořádanou u příležitosti vydání datadisku Reaper of Souls ke hře Diablo 3! Redakce Blizzfan.cz se podílela na organizaci celé akce a společně s českým distributorem Blizzardu pro vás připravila jedinečný a nezapomenutelný večer, který se konal v Cafe Baru Elysium v Praze, kde se celkem sešlo více než sto lidí.
Přípravy započaly již ve čtyři hodiny odpoledne, jelikož bylo třeba připravit speciální místnost pro hraní, promítání a také komentování připravované hry Heroes of the Storm. Vybalit a hezky uspořádat ceny do celovečerní tomboly byla také zábava, neboť jsme pro vás připravili desítky plakátů, triček, podložek, zápisníků, několik her a sběratelských edicí. Vrcholným hřebem večera byla luxusní sběratelská edice původního Diabla 3, jakožto hlavní cena tomboly. Zúčastnit se mohl každý a nakonec na každého čekala nejedna cena!
Kolem šesté hodiny začali přicházet první návštěvníci a fanoušci. Každý si mohl vybrat z bohaté nabídky pití, ale také zákusků a dalších pochutin. Specialitou večera byl bezpochyby DIABLO Drink, který byl k dostání jenom a pouze na této párty. Samozřejmě nesměla chybět také nealko verze, ale ta nebyla tolik Diablovská. ;)
Nutno podotknout, že na to, kolik se nás tam sešlo a jak velká akce to byla, obešla se bez větších incidentů a probíhala vcelku poklidně. Žádné rozbité stoly, židle ani obličeje. Zájemci sledovali tři speciálně komentované zápasy Heroes of the Storm, sami si mohli vyzkoušet hru a zjistit, jak její mechaniky fungují, a nechyběli také známé osobnosti herního průmyslu, se kterými se mohl dát do řeči každý návštěvník.
Celou akci uzavřela obrovská tombola, která začala těsně před půlnocí. Každý účastník si díky štědrosti organizátorů odnesl nějakou vzpomínkovou cenu, kterou mohl následně obohatit ještě o plakáty nejen s tématikou Diabla, ale také World of Warcraft. Jakmile bylo vše rozdáno, bar se začal vyprazdňovat a fanoušci utíkali domů - nemohli se totiž dočkat nového Diabla, ale toho jsme se nemohli dočkat ani my sami!
Závěrem bych rád poděkoval všem zúčastněným, bez nich by to nebylo ono! Velké díky patří také hernímu klubu RE-LOAD za zapůjčení notebooku k prezentaci Heroes of the Storm a nesmí chybět ani Cafe Bar Elysium, bez kterého by vše probíhalo nejspíš někde v parku. Už teď se těšíme na další akci, která bude nejpozději u příležitosti vydání nového datadisku do World of Warcraft, tedy na podzim.

Zleva: Jump, fanoušek, Shewel, Jarda Kolář, Jerryky


Naposledy upravil/a Itharael 29.03.2014 v 15:39:31.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet