Sejmi svého redaktora: rekapitulace

Minulý pátek proběhla akce, při které jste nás mohli potrestat za nudné články, nepřesné překlady i zastaralé aktuality. Se slzami v očích a černými vzpomínkami musím říct, že se vám to podařilo. Nás, redaktory Heroesfanu, jste vůbec nešetřili a nenechali nás ani jednou zvítězit.

Jak vše probíhalo

Při první hře jsme se vydali na mapu Infernal Shrines, poté jsme pokračovali na Lost Caverns v módu ARAM (all random, all mid). Na malé mapě, která se hraje pouze na jednu lajnu a báze nikoho neléčí, nebylo o vtipné momenty nouze. Ke konci, kdy už ti unavenější z nás odpadli, jsme týmy namíchali a odehráli ještě Sky Temple. Na úplném konci akce jsme složili poslední pětku a vydali se ještě na pár Quick Matchů. Celou akci sledovalo na streamu kolem třiceti lidí a dalších patnáct se přidalo do her.

Odměny

Celkem jsme rozdali několik Cloud9 mountů a skinů Crypt King Tassadar, které jsme obdrželi od Blizzardu pro podporu této akce. Komunitní manažeři se o akci zajímali a vyptávali se, jaké měla ohlasy. Náš nápad je nejspíše zaujal a nepochybuji, že nás příště opět podpoří a dají nám pro vás nějaké pěkné odměny. 

Zopakujeme to?

Akce Sejmi svého redaktora sklidila poměrně velký úspěch. Hráči, diváci i redaktoři se bavili, což byl její hlavní účel. Spousta z vás se na nás obracela a vyptávala se, jestli něco podobného ještě zopakujeme. Mohu prozradit, že toto téma jsme již probírali a ve většině jsme se shodli, že Sejmi svého redaktora #2 proběhne. Jestli to bude během příštích pár týdnů vám už slíbit nemohu. Ale na stejnou nebo podobnou akci se určitě můžete těšit. 

Ještě jednou děkuji všem, kteří si s námi přišli zahrát nebo se ukázali na streamu. Velký dík patří redaktorům – Fabien, Wítkovi, Shewelovi, Spikeymu a Fredrikovi, že si udělali čas a utkali se s vámi, našimi čtenáři.

 


Naposledy upravil/a Fredrik 10.04.2016 v 23:55:28.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet