Spouštíme projekt Blizzfan.cz!

http://blizzfan.cz/blizzfan_news

O nás

Po několika měsících náročných příprav a plánování máme tu čest vám představit projekt, který na české ani evropské herní scéně doposud nemá konkurenci. Dámy a pánové, pohodlně se usaďte, zapněte reproduktory, do vašich domovů přichází BlizzFan.cz!

Co je BlizzFan.cz?

Projekt Blizzfan.cz má za cíl sjednotit (nejen) českou a slovenskou fanouškovskou komunitu herní produkce společnosti Blizzard Entertainment, a to jak po stránce interaktivní a informativní, tak rovněž skrze množství akcí a turnajů. Jedním z prvotních záměrů bylo přivést do našich končin projekt, který by seskupil roztříštěné fanoušky her studia Blizzard. Ať už se jedná o WarCraft, StarCraft, Diablo, Hearthstone: Heroes of WarCraft či Heroes of the Storm, každá tato hra má u nás své komunitní zastoupení, které se povětšinou váže na jeden určitý web. Je tomu tak i přesto, že všechny hry se navzájem prolínají a dohromady tvoří jeden gigantický herní monopol, vázaný právě na Blizzard. Podobně jsou na tom také hráči jednotlivých her. Málokdy najdete fanouška vysazeného na jedno universum, většina hráčů se nebráním dalším hrám z produkce této společnosti a dohromady tak tvoří komunitu, svázanou pod záštitou Blizzardu. V České a Slovenské republice se ale tyto komunity tříští, což vede k postupnému prohlubování pomyslné propasti mezi nimi. Právě proto vám nyní přinášíme komunitní web, který sjednotí fanoušky všech herních skvostů od studia Blizzard, přinášíme vám BlizzFan.cz.

Jaký je cíl projektu?

BlizzFan nemá za cíl pouze sjednotit komunitu hráčů, tisícům fanoušků všech univers po celé Evropě toho přináší toho mnohem více. Jednou z priorit celého projektu je aktuální informovanost a každodenní přínos novinek ze všech aktuálních her studia Blizzard. Ať už jste fanoušky MMORPG World of WarCraft, karetní hry Hearthstone nebo MOBA hry Heroes of the Storm, u nás vždy získáte čerstvé a ověřené informace, desítky novinek a stovky zajímavých článků. Komunita se však netvoří pouze „za počítačem“, ale také skrze osobní styk. A jak jinak se s hráči setkávat, než na akcích zaměřených právě na hry studia Blizzard. I to je jedním z cílů celého projektu, který pro vás chystá mnoho rozličných turnajů po celé České republice. Máte chuť poznat nové hráče, zahrát si o hodnotné ceny, nebo jen tak vyrazit do prostředí, které je vám komunitním složením blízké? To vše vám také zprostředkuje BlizzFan. Rovněž budete mít možnost nás potkávat na velkých fanouškovských akcích, kterými jsou například PragoFFest, 4Games, Festival Fantazie a mnoho dalších. I zde se budete moci potkat se spřízněnými dušemi, vyslechnout si zajímavé přednášky a dozvědět se mnoho nových věcí nejen o hrách z produkce Blizzard.

Spolupráce

BlizzFan.cz by nikdy nevznikl bez podpory největších hráčů na poli české komunitní scény. Základem celého projektu tvoří pět webů, které dlouhá léta informují desítky tisíc hráčů nejen o novinkách a zajímavých informacích z her studia Blizzard. Představme si tedy základní složení informativní části BlizzFan.cz: World of WarCraft: http://wowfan.cz StarCraft: http://starcraftcz.com Diablo: http://d3pedia.cz Hearthstone: http://hearthstone.cz Heroes of the Storm: http://heroesfan.cz Těchto pět webů vám pod záštitou projektu BlizzFan od dnešního dne přinese každodenní porci novinek a informací z her, které odpovídají jejich zaměření. Pokud některé z těchto stránek již znáte, buďte bez obav, kvalita ani kvantita práce jednotlivých redaktorů nedozná úhony, naopak – všechny informace ze všech her budete mít nyní přehledně zobrazeny na BlizzFan.cz. Tím ale seznam našich partnerů ani zdaleka nekončí. BlizzFan má za cíl navázat vztahy s předními českými hernami u nás, z nichž některé už s námi dlouhou dobu úspěšně spolupracují. Nebudeme chybět na žádné významné události v herní branži, ať už se bude jednat o párty, herní campy, večírky či jakoukoliv další akci, která se svým zaměřením či jen okrajovým působením dotýká herního světa. Jedním z dalších velikých partnerů projektu je rovněž prozatím utajený, avšak velmi známý a rozšířený koncern, kterého si prozatím dovolíme nejmenovat. Můžeme vám ale slíbit, že nebude nouze ani o množství projektů na poli hardware. BlizzFan.cz by ale nikdy nebyl tím, čím nyní je, kdyby nebylo podpory samotného Blizzardu. Můžete se těšit na desítky soutěží o hodnotné a originální ceny z produkce společnosti, které jistě potěší nejednoho herního fanouška. Dámy a pánové, projekt BlizzFan.cz je zde!

Naposledy upravil/a Bellatrix 19.03.2014 v 19:42:10.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet