Starcraft slaví 20 let: Do Nexu dorazí portréty a hrdina.…

  starcraft    výročí    20 let   

Starcraft, hra na které mnozí z nás vyrůstali, slaví 20 let. Blizzard si proto přichystal odměny na jeho počest. Oficiálně bylo oznámeno, že do Nexu přibudou tři portréty.

Získát je může každý z vás za pouhé přihlášení se do hry v období 27. 3. - 7. 4. Získáte tak portrét tří ras: Protoss, Terran a Zerg.

 

 

 Bude to vše? Rozhodně ne!

Určitě všichni netrpělivě vyhlížíte nového hrdinu. Již nedávno jsme psali o leaku, který by měl vést ke dvojici Mira Han a Matt Horner. Prodleva od posledního vydaného hrdiny, kterým byla Maiev, je už poměrně velká. Maiev Shadowsong přišla do Nexu 6. 2. Dnes je tomu přesně měsíc a stále žádné oznámení.

Pokud si dáme tyto informace dohromady, vychází nám jeden velmi pravděpodobný závěr. Další hrdina bude ze Starcraftu. Jestli to bude Mira, Matt, nebo někdo úplně jiný, se můžeme zatím jen dohadovat. Tento závěr dnes potvrdil Proneix, španělský CM na svém Twitteru.

 

 

Hrubý překlad: Při příležitosti dvacátého výročí Starcraftu dorazí do Nexu hrdina z tohoto univerza. Ten bude odhalen příští týden.

 

Na internetu se objevil leak, který tvrdí, že je jisté, že dorazí Mira společně s Mattem a budou hratelní podobně, jako Cho'gall. Buď se picknou oba, nebo ani jeden. Sice by to měly být dvě odlišná těla, ale společný pick. Oba hrdinové by se měli svými abilitami doplňovat a navzájem se podporovat. Každopádně tento leak nepovažujeme za důvěryhodný, tak ho nebudeme citovat v plném znění. Můžete se na něj podívat na boards.4chan.org.

 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet