Videopředstavení Vikingů

Když jste poprvé zapli Heroes of the Storm, věděli jste, ze které hry pochází vikingská trojka? Nebo to nevíte do teď? Musíme se podívat do historie, a to svým způsobem dávné. V roce 1992 se objevili ve hře The Lost Vikings od vývojářského studia Silicon & Synapse. Ano, tak zní původní název Blizzard Entertainment. Hra překvapivě nebyla vydána pro PC, nýbrž pro Nintendo. Portu se dočkala až o něco později. Vzhledem k tehdejším možnostem se nejedná o nikterak pokrokovou ani inovativní hru, vymykala se svým zpracováním. Hráčovým úkolem bylo dostat Erika, Baleoga a Olafa ze zajetí skrz různě bizarní bludiště plná nepřátel. Každý hrdina má speciální, užitečné schopnosti, jejich kombinací jste překonávali překážky a zabíjeli potvory. K vidění jsou i ve hře World of Warcraft, před nenáviděným dungeonem Uldaman.

Ať už si si chcete užít nostalgie, nebo se podívat, jak vypadaly hry v dřevních dobách PC, můžete si The Lost Vikings zdarma stáhnout na Battle.net. Ke spuštění budete potřebovat emulátor tehdejšího operačního systému DOSBox.

Díky stáří hry lidi jejich dovednosti neznají. A svojí trojjednotou nováčkům nikterak věci neulehčí, spíš přitíží. Vikingové jsou velmi komplexní hrdinové se spoustou specifických vlastností. K jejich zvládnutí bude nejspíš většina z vás potřebovat spoustu tréninku. Ve chvíli, kdy je zvládnete zahrát, bude vám odměnou vděk spoluhráčů. Mínusem u těchto seveřanů je prakticky jediný použitelný build. Johny pRayer vám ve svém nejnovějším popíše pro tento build důležité dovednosti, ale i ty, které nemá smysl využívat. Do začátku přidá několik dobrých rad a praktickou ukázku. Hezkou zábavu!



Naposledy upravil/a Glea'ar 25.06.2015 v 12:42:41.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet