Začíná druhá sezóna roku 2017!

  Sezóna    Team League    Hero League   

První sezóna tohoto roku nám dnes skončila, avšak to není důvod k tomu, aby ještě tento týden nezapočala nová, ve které budou hráči opět soupeřit o umístění v jednotlivých postaveních a mohou tak vyhrát zajímavé ceny.

 

Nová sezóna začíná již tento týden a bude probíhat až do 12. září. To dává všem hráčům, které nová sezóna zajímá, dostatek času k tomu, aby si našli čas k několika hrám. Stejně jako minulá sezóna, i nová nabízí několik portrétů a dva nové mounty.

2pswbefzkx_aa70969fcc5dee0e77d9a70887c0672440e34eba_1497336014_0876.jpg

Společně s druhou sezónou přichází i několik změn, které se týkají jak osobního hodnocení, tak i týmového hraní. První změnou je přenastavení osobního postavení hráče – body za výhru či prohru byly upraveny tak, aby se mohl hráč rychleji pohybovat mezi jednotlivými postaveními (ranky).

 

Týmoví hráči, kteří mají skupiny o dvou hráčích, mohou od nové sezóny zbystřit a povšimnout si mírných změn v upozornění, že doba čekání je delší, než se předpokládalo. Hra jim nabídne možnost vyčkání nebo možnosti vyhledání dalšího hráče a rychlejšího vyhledání dostupné hry.

 

Stejně jako v předchozí sezóně bude většině hráčů stačit bronzové umístění v Team League, aby získali základního mounta, který je opět bez brnění. Bronzové umístění je to nejnižší, takže se nemusíte strachovat, že byste u hry museli strávit mládí. Obrněná verze mounta bude dostupná hráčům, kterým se podaří dosáhnout Master úrovně v Hero League nebo Team League.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

djmetla
Patrik Hoffmann

djmetla je autorem 23 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet