Blaze - Hero Spotlight a představení abilit

  blaze    spotlight    hrdina   

Nexus se velmi brzy ocitne v plamenech! Na svědomí to bude mít všemi očekávaný Firebat, Cpl. Miles "Blaze" Lewis. Blizzard si už připravil i jeho spotlight!

 

Nepostřehli jste nějakou abilitu ve videu? Nevadí. Pojďme si je připomenout:

  • (Trait) Pyromania – Získá 25 redukci poškození (armor) a udělí 40 poškození všem okolním nepřátelům každých 0,5 sekund po dobu 4 sekund. Každý zásah hrdiny skrze Flame Stream sníží cooldown Pyromanie o 5 sekund.
  • (Q) Flame Stream - Vystřelí dvě plamenné střely, které způsobí 83 poškození všem zasaženým nepřátelům. Flame Stream zapálí Oil Spills, kterých se dotkne.
  • (W) Oil Spill – Rozhodí vrstvu oleje, která je na zemi 5 sekund. Zpomaluje (slow) nepřátele, kteří se oleje dotknou o 40 %. Oil Spills mohou být zapálené, pokud se jich dotkne Flame Stream. Tento efekt trvá 2,5 sekundy a nepřátelé již nejsou zpomalováni, ale obdrží 18 poškození každých 0,3 sekund. Navíc, Blaze je léčen o 49 životů každých 0,3 sekund, pokud stojí v zapáleném Oil Spill. Má dvě použití (charges).
  • (E)  Jet Propulsion - Po 0,5 sekundě se rozeběhne kupředu. První zasažený hrdina obdrží 52 poškození a společně se všemi blízkými hrdiny je omráčen (stun) na 1,25 sekundy.
  • (R) Bunker Drop – Po 0,5 sekundě rozestaví Bunkr, do kterého ihned vleze. Bunkr má 1300 životů, mohou do něj vlézt všichni spojenečtí hrdinové a opustit ho v momentě, kdy chtějí. V bunkru mohou všichni hrdinové střílet z plamenometu, který uděluje 179 poškození všem nepřátelům v lajně. Hrdinové, kteří opustí bunkr dostanou 25 redukci poškození (armor) na 2 sekundy. Bunkr trvá 10 sekund, nebo do zničení.
  • (R) Combustion – Zpomalí okolní nepřátelé o 60% a uděluje 48 poškození každých 0,5 sekundy. Zpomalení a poškození je zvýšeno podle doby, jak dlouho Blaze Combustion nabíjí (1 - 5 sekundy). Blazova rychlost pohybu je snížena o 50% běhém nabíjení (chanelling).

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet