Chceš si zahrát levně a přitom kvalitně?

  Lynx    Grunex    Progamer 2017   

Představíme si herní počítač, za který zaplatíš jen tolik, kolik je nezbytné a získáš výkon pro hraní nových her, natáčení videí či streamování.

 

Na trhu se objevuje mnoho hotových sestav pro hráče a uživatele, kteří tuto činnost rádi svěří do rukou odborníků ať už pro to, že tomu zkrátka nerozumí nebo na to nemají čas. Vybrat si však z nepřeberného množství je leckdy nadlidský úkol. Dnes vám představíme jednu z možných zajímavých alternativ, která se pyšní výborným poměrem cena/výkon. Sestavu, za kterou zaplatíte jen tolik, za kolik opravdu stojí použité železo a software.

ufrlvja13pd6ndk_1493654023.jpg

Dost řečí a k věci, cena/výkon o to mu jde nic více nic méně. LYNX Grunex ProGamer 3G 2017 je za cenu 23 999 Kč rozhodně stroj, za který se nebudete stydět. Na první pohled herní design zaujme nejednoho kamaráda a ostudu neudělají ani vnitřnosti. Začněme ale na opačném konci. Počítač si po objednání a doručení rozbalíte, zapojíte monitor, periferie, zapnete, projdete krátkým nastavením předinstalovaného systému Windows 10, které zvládne i vaše drahá polovička a hle, vše je během několika jednotek minut připraveno k použití. Neřešíte nic více, nic méně, jediná vaše starost bude, jaké hry si tam nainstalujete. A to je příjemná starost, nemyslíte?

 

Nenajdete prakticky žádná omezení. Padne vám na mysl CS:GO, WoTko, LoLko, Zaklínač 3, GTA 5, MAFIA 3 nebo nový Battlefield 1? Prosím, váš nový miláček si s nimi hravě poradí na střední až vysoké detaily při stabilních FPS v závislosti na hře. U těch méně náročných dosáhnete dokonce na maximální možné detaily a vaše FPS neklesnou pod 100. Náročnější tituly pak při optimalizaci nastavení na střední až vysoké detaily nabídnou hodnoty FPS okolo 60-80. A to je přesně to co jste chtěli, když jste si pořizovali tento počítač – za dobrou cenu získat spolehlivý herní počítač, no ne?

zt13i9tz3zuzdok_1493654023.jpg

Uvnitř jednoduché skříně s polepem s herními motivy najdete top komponenty. Výkon v první řadě zajišťuje výkonný čtyřjádrový procesor Intel Core i5-7400 z aktuálně poslední rodiny Kaby Lake s technologií TurboBoost přinášející frekvenci až 3,5GHz. Zdárně mu sekunduje grafická karta NVIDIA GeForce GTX 1060 3G, která nabízí dostatek výkonu i pro virtuální realitu. Z důležitých komponent zmiňme ještě operační paměť Kingston HyperX Fury DDR4 s kapacitou 8 GB, která je zasazena do základní desky MSI B250M PRO-VH. Zajímat by vás mohla také disková výbava a opět nám nezbývá nic jiného než vás nezklamat. LYNX Grunex ProGamer 3G 2017 je osazen jak rychlým 120GB SSD diskem Kingston pro okamžitý start systému i aplikací v počítači, tak klasickým HDD s 1TB volného místa.

 

Sečteno podtrženo, je jen a jen na vás, jaký počítač zvolíte, ale tuto alternativu musíte brát v potaz. Nabízí přesně to, po čem jde většina – za málo peněz dostat hodně muziky aneb koupit za dobré peníze výkonný počítač. Ta neváhejte a přesvědčte se sami na CZC.cz je LYNX Grunex ProGamer 3G 2017 skladem za 23 999 Kč s DPH a s doručením na pobočku zdarma.

Tento článek je placenou reklamou