Další profesionální hráč suspendován

  erho    ban    kick   

 

Po Mopsiovi z týmu Zealots se Blizzard rozhodl kvůli častému porušování Heroes Global Championship (HGC) pravidel potrestat dalšího profesionálního hráče. Tentokrát ale přistoupil k tvrdšímu trestu než v předchozím případě. Aaron "Erho" Kappes obdržel pokutu 1500 USD a byl suspendován z účasti v HGC do konce roku. Navíc se ho na základě tohoto trestu rozhodl jeho tým Simplicity uvolnit ze stávajícího kontraktu a bude tak nucen za něj v 6. týdnu HGC North America postavit náhradníka a do 28.3. zvolit náhradu.

 

Erho podle Blizzardu opakovaně porušoval následující pravidla:

 

7.1. Chování

(a) Všichni členové týmů musí po celou dobu dodržovat nejvyšší standardy cti a sportovního chování. Musí se chovat profesionálně a sportovně v jejich interakcích s ostatními soutěžícími, organizátory, administrativními členy týmů, medii, sponzory a fanoušky.

 

7.4. Obtěžování

(a) Blizzard je odpovědný za vytvoření soutěžního prostředí bez obtěžování a diskriminace.

 

(b) Týmy soutěžící v HGC NA se musí vyvarovat zapojení do obtěžování nebo diskriminace založené na rase, barvě pleti, vyznání, pohlaví, zemi původu, věku, postižení, sexuální orientaci nebo jiném dalším statusu nebo charakteristice chráněné zákonem.

 

Blizzard tímto dal hráčům najevo, že i profesionální hráči musí dodržovat pravidla a pokud se chování některých dalších nezmění, lze očekávat v blízké budoucnosti další postihy.

 

 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet