Evropská fáze alfa testování brzy začíná!

V následujících týdnech započne další fáze technické alfy Heroes of the Storm, mimo jiné se testování spustí v Evropě!

 

Aktuální stav technické alfy

Heroes of the Storm čeká ještě dlouhá cesta, než spatří světlo světa finální verze hry. Během posledních pár měsíců jsme vám ukázali několik změn např. změna UI, nové hrdiny, skiny a dalších mnoho zajímavých funkcí. Ale ještě jsme neskončili! V následujících týdnech a měsících vám přineseme informace o dalších změnách.

Hlavní cílem technické alfy bylo zjistit, jak bude fungovat systém a infrastruktura hry ve větším množství různých zařízení a různých typech připojení. Ukázal nám chyby a nyní jsme si absolutně jistí, že můžeme zaručit podporu pro celou vzrůstající Heroes komunitu. Tato část testování je pro nás nezbytná a ohlasy nám pomůžou vylepšit a vybalancovat hru, až bude dostupná pro více lidí. Abychom tohoto výsledku dosáhli rychle a efektivně, museli jsme udržet počet lidí na minimu a postupně zvětšovat tak, jak nám to umožnil vývoj.

Víme, že nám hráči z celého světa chtějí pomoc testovat Heroes, a my vám s potěšením oznamujeme, že příští velký Patch začneme rozesílat pozvánky pro hráče mimo Spojené státy!


Nové oblasti budou přidány do technické alfy!

V další části testování budou hráči vybíráni z těchto oblastí: Severní Amerika, Evropa, Jižní Amerika, Jihovýchodní Asie, Austrálie a Nový Zéland. Platby budou povoleny pro každou oblast, takže si hráči budou moci nakupovat věci z obchodu.


Jak se přihlásím do testování Heroes of the Storm?

1) Přihlašte se na svůj battle net účet. Na pravé straně od seznamu her, které vlastníte, uvidíte zelenym písmem několik řádků textu a mezi nimi Beta Profile Settings - viz obrázek níže. Na ten kliknete a otevře se vám nová stránka.

//pic/heroesbeta3
2) Až se vám otevře stránka, kde by měly být vaše specifikace PC a po pravé straně výběr hry, musíte se podívat dolů - viz obrázek níže, a stáhnout si program, přes který odešlete specifikace vašeho PC do svého battle net účtu. Bez toho vás Blizzard nemůže pozvat do testování.
//pic/heroesbeta1
3) A posledním krokem bude zaškrtnutí vámi zvolené hry, u které se chcete zúčastnit testování. Můžete zaškrtnout klidně všechny a poté kliknout na Update Preferences. Nyní stačí jen vyčkat, dokud Blizzard nespustí betu vaší oblíbené hry, a samozřejmě vás musí pozvat.
//pic/heroesbeta2
Doufám, že vám tento návod pomohl. Případné dotazy piště do komentářů nebo přímo na fórum.

Jako vždy si dávejte pozor na podvodné stránky! Během tohoto testování se nerozdávají klíče, do alfa testování se dostanete jedině tak, že vás Blizzard vybere. Pokud vám přišel email, že jste byli vybráni, podívejte si první do vašeho battle.net účtu a ujistěte se, že vám přibyla Heroes of the Storm licence.


Nezapomínejte, tohle je pořád testovací verze!

Během alfa testování budeme provádět ještě několikrát Wipe (smázání) účtu. Po „Wipu“ se vám smažou všechny zkušenosti, pokrok v úkolech a stejně tak hrdinové, skiny a mounty, které jste si pořídli. Pokud jste si koupili něco za reálné peníze, tak se vám vrátí stejná částka na účet v podobě Battle.net balance kreditu. Maximální možný nákup bude možný do hodnoty $325 USD.


Další informace o Heroes of the Storm.

Díky tomu, že alfa byla spuštěna v březnu tohoto roku, máme už napsáno několik článků, které vám pomohou zorientovat se v Heroes of the Storm.



Naposledy upravil/a Daevis 20.06.2014 v 10:49:16.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ceris 01.07.2014 17:13

tak vypada to, ze prvni EU invity uz Blizz rozeslal, takze si nezapomente zkontrolovat battle.net ucty

Ceris 23.06.2014 17:42

nevim sice, jak to tam nastavit, ale podle commentu co byly u hearthstone closed bety, vubec na nejake specifikace pocitacu neberou ohled a posilaji to proste nahodne.Je teda mozne, ze to tady bude stejne.

Fattydoodoo 23.06.2014 16:58

Ahoj chtěl jsem se zeptat ohledně appky co odešle info o mém hw blizzardu nevíte jak vyřešit problém s tím že to tam načte pouze integrovaný GPU od intelu a ne ten od nvidie? Bojím se že to blizzard veme že neboudou posílat přece beta key někomu kdo má GUP od intelu

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet