Heroes of the Storm na BlizzConu 2014 - Den první, část…

V prvním panelu Heroes of the Storm nám nejprve vývojáři zrekapitulovali poslední rok, je úctyhodné, jak se hra od oznámení změnila. Nejdůležitější oznámení bylo určitě to, že se uzavřená BETA spustí 13. ledna 2015! Teď už se pojďme podívat jednotlivě na nově oznámené funkce:

Draft Mode

Draft Mode se bude používat v Ranked hrách, a také bude přístupný v Custom Games. NEBUDE žádné banování hrdinů, protože by se tak hra zbytečně prodloužila. Začíná se tak, že si týmy hodí virtuální mincí a podle toho se rozhodne, který tým si bude vybírat hrdinu jako první. Jak jsme zvyklí z jiných MOBA her, i zde bude moct být jen jeden hrdina ve hře.

Ranked Play

Ranked bude mít dva módy. První z nich bude Hero League a druhý Team League, podle názvu si již většina určitě odvodí, co který mód bude dělat. O jednotlivých módech si povíme až později.

U Ranked Play se Blizzard hodně inspiroval Hearthstonem. Svoji cestu světem rankedů začnete v 50. lize a postupně se budete snažit prodírat nahoru až do první ligy. Systém bude klasický, za výhry se vám přičtou body, za prohry odečtou a výsledný počet bodů určí vaši pozici v lize. Také v Heroes budou sezóny, kde se vždy na začátku resetují výsledky z poslední sezóny, ale „rating skillu“ se uchová a hra vám tak bude hledat hráče podobného skillu.

Ranked Play bude přístupný 13. ledna společně se spuštěním beta verze.

Hero League

Jedna se o první mód v rankedech, bude přístupný po 30. lvlu. Nejlepší na tom je, že ho budete moci hrát až s pěti přáteli, ale ranking se bude počítat každému zvlášť. Takže žádné DUO rankedy, tak jak to známe z jiných her. V Heroes si klidně můžeme zahrát ranked v pěti a pořád se vám hry budou počítat do ligy jednotlivců.

Team League

Team League je klasický premade pěti lidí, kde se výsledky budou počítat týmu a ne jednotlivcům. Bude přístupný až od 40. lvlu a každý hráč bude moct být členem až tří odlišných týmů. V jednom týmů může naopak být až devět lidí, kteří se můžou střídat v hraní za tým. Pokud proti sobě narazí silný a slabý tým, tak se podle toho bude určovat kolik bodů, který tým dostane za výhru a prohru.

Leavers

Leavery nemá nikdo rád, dokonce ani Blizzard. Současný systém, kdy za opuštění hry nedostanete zkušenosti, se moc dobře neosvědčil, proto se vývojáři rozhodli přitvrdit. Pokud v budoucnosti hru opustíte, budete označení za „Leavera“ a hra vás následně bude spojovat pouze s hráči, kteří taktéž hry opouštějí. Pokud pak odehrajete několik her (přesné číslo se zatím neví) a ani jednu neopustíte, tak vás Blizzard omilostní a budete zase hrát s „normálními“ hráči.

Druhou část přineseme za několik desítek minut, můžete se těšit na hrdiny, battlegroundy, skiny, mounty a překlad otázek a odpovědí!


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Javorovej 08.11.2014 12:32

Konečně pořádné solo šplhání v žebříčku a žádné nadávání na randomáky

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet