Imperius - Hero Spotlight a představení abilit

  Imperius    Spotlight   

 

Jako vůdce rady Angirisu a aspekt udatnosti, vedl Imperius statečně nebeské armády k nespočetným vítězstvím nad pekelnými démony. I když jsou jeho metody přísné a tvrdé, neexistuje na celém světe větší obránce spravedlnosti než on.

 

Nepostřehli jste nějakou abilitu ve videu? Nevadí. Pojďme si je připomenout:

 

(Trait) Valorous Brand - Zásah nepřátelského hrdiny základní abilitou jej označí na 10 vteřin. Základní útoky spotřebují všechny značky a za každou udělí 30 % poškození navíc.
(Q) Celestial Charge - Provede výpad v určeném směru a způsobí 35 poškození. V případě zásahu nepřátelského hrdiny dojde k jeho omráčení na 1 vteřinu a udělení 70 poškození po jeho konci.
(W) Solarion’s Flare - Vypustí vlnu ohně, která způsobí 100 poškozen. Nepřátelé zasažení středem této ability obdrží 50 bonusového poškození a jsou zpomalení o 40 % na 3 vteřiny.
(E) Molten Armor - Zahalí Imperia v plamenech na 3 vteřiny a každé 0,25 vteřiny zasáhne blízkého nepřítele za 19 poškození. Imperius se vyléčí za 100 % uděleného poškození, dvojnásobek v případě zasáhnutí nepřatelśkeho hrdiny.
(R) Angelic Armaments - Přivolá kruh hořících mečů na 3 vteřiny a obdrží štít absorbující 1000 poškození. Pokud štít vydrží celou dobu trvání, může Imperius tuto ability běhěm 5 vteřin znovu aktivovat a vystřelit 6 mečů do zvoleného místa. Každý z nich způsobí 140 poškození prvnímu zasaženému cíli.
(R) Wrath of the Angiris - Po 0,75 vteřině vyrazí ve zvoleném směru a zvedne prvního zasaženého nepřatelského hrdinu do nebes. Po dobu letu může Imperius pohybovat místem přistání. Po 2 vteřinách narazí cílem do země, způsobí mu 375 poškození a omráčí jej na 1 vteřinu.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

PandaEl 03.01.2019 12:40

Aj to bude ešte niekoho zaujímať, keď to Activizard zabil?

Badyokel 04.01.2019 11:27

Pokud tahle hra bude někoho bavit a bude fungovat tak jako doposud, nevidím problém proč jí nehrát. Když Vás ta hra neoslovila předtím nebude Vás bavit ani teď, pokud ji už nechcete hrát tak ji nehrajte. Jsou hry které nedostali 12let jediný patch a pořád mají svojí komunitu a hrají ji top hráči kteří se baví hraním viz. WARCRAT III TFT.

PandaEl 06.01.2019 09:17

@Badyokel Mňa to bavilo. Po tú chvíľu kedy to zabili, teraz je to skôr taký bojkot a nemám o tú hru záujem. Je rozdiel nejaká kultovka a rozdiel hra, ktorá bola takto zakopaná. Tých hráčov bude čoraz menej a je to len otázkou času, kedy blizz uzavrie servery. Tá hra mala kopec chýb napríklad aj pri vyhľadávaní matchov, koľkokrát aj viac ako 5 minút. Teraz už asi ťažko nastane v tom nejaká zmena. Hentak človek aspoň dúfal. A mnoho iného.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet