Informace z alfa verze - Odměna za testování, rotace hrdinů…

Data mineři pokračují v „těžení souborů alfa verze“. V posledních pár dnech se objevilo několik zajímavých informací, které určitě potěší nejednoho z vás.

Odměna za nákup za reálné peníze během bety

Prozatím to Blizzard neoznámil, ale vše nasvědčuje tomu, že se v Heroes of the Storm dočkáme stejného scénáře jako v karetní hře Hearthstone. (Pokud koupíte alespoň jeden balík za reálné peníze, tak dostanete odměnu.) Pravděpodobně i v Heroes bude odměna pouze kosmetická a neovlivní hru samotnou.

Free-to-play model

Včera jsme vám přinesli článek o platebním modelu Heroes. Dnes se objevily nepotvrzené informace o free-to-play modelu. Blizzard bude v Heroes používat stejný systém jako konkurenční League of Legends. Každý týden se bude měnit rotace hrdinů, za které budete mít možnost hrát. Podle všeho bude v rotaci vždy šest hrdinů + další tři sloty, které můžete odemknout za goldy. Takže se můžete dostat až na devět hrdinů během jednoho týdne.

Ostatní

  • Blizzard umožní hráčům otestovat hrdiny, skiny a mounty v singleplayeru předtím, než si je zakoupíte.
  • Od začátku už budete mít možnost koupit kamarádovi hrdinu nebo skin a poslat mu ho na účet. Jako bonus vždy uslyšíte speciální hlášku: např. Gazlowe – „It's your money, pal!“.
  • V Heroes of the Storm se bude, stejně jako v Heartstone platit goldy. Vydělávat se budou hraním her a plněním úkolů.
  • Zvyšováním úrovně budete odemykat nové funkce. První si budete muset zahrát tutoriál, který vám určí základní úroveň, kterou pak zvyšujete hraním. Postupně se vám otevře např. aréna, lepší úkoly, tajné obchody apod.
  • Skiny a další kosmetické úpravy koupíte i na hrdiny, které nevlastníte. Budete mít možnost je použit, pouze pokud budou v rotaci hrdinů.


Naposledy upravil/a Bellatrix 06.03.2014 v 22:59:43.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet