Nexové anomálie a Nexomanie 2

  Nexomanie 2    Nexové anomálie    Event   

 

Blizzard nedávno oslavil pětileté narozeniny Heroes of the Storm a jako dárek přinese již brzy hráčům novou hrdinku, event a Nexové anomálie.

 

 

Nová hrdinka - Mei

 

Již příští týden dorazí do Nexu oblíbená hrdinka z Overwatche Mei, kterou jsme Vám již před pár dny představili. Bude se jednat o tanka, který sice bude schopen udělit jen velmi omezené množství poškození, ale který tuto slabou stránku více než vynahradí množstvím crowd controlu, kterým bude disponovat.


Nexomanie 2

 

Společně s Mei dorazí i nový event Nexomanie 2 a potrvá až do začátku září. Někteří z Vás si možná vybaví stejně pojmenovaný event z minulého roku a není to náhoda. I druhý díl tohoto eventu se bude točit kolem wrestlingu a Imperius, Lili a Mal'Ganis dostanou tématické exklusivní skiny. Po dobu tohoto eventu bude možné zakoupit i jinak nedostupne skiny z Nexomanie 1.

 

Nexové anomálie

 

A aby toho nebylo málo, společně s Nexomanií a Mei dorazí také do Nexu anomálie. Podle informací od vývojářského týmu se bude jednat o déšť, mlhu a sníh. Každý battleground bude mít specifický druh počasí, který po dobu nepřízně počasí udělí hrdinům v několikaminutových intervalech unikátní buffy. Bližší informace k těmto buffům zatím nejsou známé a tak si na vysvětlení jednotlivých efektů budeme muset ještě chvíli počkat.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet