Noví hrdinové v Nexu?

 

Blizzard nedávno odhalil osm zajímavých hrdinů, z nichž někteří už jsou implementováni ve hře. Dočkali jsme se Murkyho, Zagary, Li Li i Brightwinga, oznámeni jsou ale i Sylvanas, Kael'thas, Deathwing a Chen Stormstout.

Redaktoři webu Heroesfan.cz ale nelenili a detailně prozkoumali zákulisí celé hry. Zjistili, že na hráče čeká celá řada dalších zajímavých postav, které doposud nebyly oficiálně oznámeny. Patří mezi ně zejména hrdinové z univerza WarCraftu, neboť je co do počtu zajímavých a rozličných postav největší. Smutnit ale rozhodně nemusí ani fanoušcí Diabla.

Anub´arak

Málokterý hrdina je v posledních dnech podroben tak silnému zájmu fanoušků, jako tento prastarý král Azjol Nerubu. Spekuluje se, že právě Anub´arak by mohl být dalším oznámeným hrdinou, a toto tvrzení je podloženo řadou logických argumentů. Nutno zmínit, že Blizzard má modely hrdiny zpracované a zakomponované přímo ve hře a je tedy na 99% jisté, že s ním opravdu počítá. Fanoušci modifikace DOTA ve WarCraft III si navíc jistě vzpomenou na jeho vynikající hratelnost a obrovskou schopnost přežít. Je tedy téměř jisté, že dříve či později se s ním ve hře skutečně setkáme.

Jaina Proudmoore

Chybí vám ve hře typický zástupce Dalaranských mágů? Radujte se, Jaina je na cestě, a nebude sama. Neodmyslitelně k ní patří také vodní elementál a celá řada kouzel, kterými své protivníky dokáže zastavit (blizzard) nebo zmást (mirror image). Blizzard již před nějakou dobou vytvořil a namodeloval postavu mága, který se na bojišti ohání řadou ledových kouzel, Nemůžeme s jistotou potvrdit, že se jedná skutečně o Jainu, ale implementace souborů postav v jádru hry mluví v náš prospěch.

Rexxar

Poloviční ork doprovázený hrdinnou medvědicí Mischou je milovníkem všech hráčů bonusové kampaně "Založení Durotaru" z datadisku k WarCraft III. Není se čemu divit, jeho tulácká povaha a drtivé schopnosti bojovníka tehdy nadchly řadu hráčů a Blizzard si je tohoto faktu moc dobře vědom. Tato unikátní postava v sobě navíc kloubí bojovníka na blízko i ostrílené lukostřelce na dálku, doprovázeného miniony z té nejhlubší džungle. Ideální stavební materiál pro velmi specifického hrdinu na pomezí Warriora a Assassina. Byť zatím nebyl s jistotou potvrzen, nikdo nepochybuje, že své místo ve hře dříve či později dostane.

Na obrázku najdete také Rexxara

Vol'jin

Vůdce darkspearských trollů Vol'jin v Heroes of the Storm určitě nebude chybět. Jeho postava je rovněž namodelovaná a díky unikátnímu vzhledu poskytuje skvělý podklad pro plejádu rozličných skinů. Jednu dobu se uvažovalo o tom, že jej ve hře možná zastoupí zřejmě známější Zul'jin, ten má ale díky jedné chybějící ruce omezenou možnost boje. Navíc na záběrech ze hry, které mají redaktoři Heroesfan.cz k dispozici, jasně figuruje troll se sekerou v každé ruce. Možná nás ale vývojáři překvapí...

Cho'gall

Poslední boss raidu The Bastion of Twilight, který odemyká cestu k Sinestře, je obrovský dvouhlavý ogr. Ideální Warrior a zároveň jedinečný zástupce dvouhlavých masitých bojovníků, se kterými se hráči mohli setkat takřka v celé herní sérii WarCraftu. Jeho existenci potvrzují jak data od Blizzardu, tak datamining. Navíc, podobně jako u trollů, i ogři poskytují celou řadu možných skinů, na nichž se mohou grafici Blizzardu skutečně vyřádit.

Chog'gall je na obrázku společně s Rexxarem.

Azmodan

Závěrečný boss třetího aktu v Diablu III, pavoukoidní Azmodan, je namodelovaný a takřka hotový. Z materiálů, které jsme měli možnost vidět, je zřejmé, že jeho ability budou podobné těm, jaké má ve hře. Milovníci Diabla ale nemusí smutnit, v tomto přehledu je sice Azmodan jako jediný zástupce univerza Sanctuary, už nyní ale můžeme prozradit, že do Nexu se s největší jistotou podívají také Skeleton King nebo Butcher.



Naposledy upravil/a Jerryky 19.07.2014 v 12:19:18.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet