Nový teaser: Dorazí Maiev Shadowsong?

  teaser    maiev    mal'ganis   

Včerejší teaser nám toho prozrazuje velmi málo, ale také velmi mnoho. Hromada zářící, zelené barvy může znamenat příchod jedné z nejočekávanějších postav vůbec - Maiev Shadowsong!

 

 

Proč Maiev Shadowsong?

Pojďme se podívat na video z Legionu, kde Maiev rozbíjí zelený krystal a vysvobozuje vašeho Demon Huntera z vězení. Je tu tedy šance, že rozbije jakousi "bariéru" mezi ní a Nexem. Poté může s chutí opět nahánět Illidana hned na několika battlegroundech najednou.

 

 

Mal'ganis

Maiev Shadowsong ovšem není jediný odhad. Spousta lidí si myslí, že by mohl dorazit Mal'ganis, o kterém se také mluví a byl leaknutý poměrně nedávno. Postava, která pomáhala dovést nic netušícího Arthase do temnoty, by se v Nexu také vyjímala. S krátkým gifem ho pojí hlavně zbarvení ze starého Warcraftu 3 - Mal'ganis tam je v zelených barvách. V gifu by mohlo být matně vyobrazeno například jeho křídlo.

 

 

Belial

I postava z Diabla, která byla leaknuta a počítá se, že velmi brzy dorazí do Nexu, má zelené barvy. Ale jeho teaser by měl vypadat jinak.. Tak nějak.. Obrovsky! I tak je Belial náš tip číslo 3.

 

 

UPDATE: Druhý teaser ukazuje postavu: Je tam Maiev, nebo Mal'ganis?


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Drakunda 24.01.2018 11:17

Postava kterú z celého WC universa najvíc nemám rád...Sem sa dobre pobavil jak jeden random player z pugu pri prvém rune Cathedral of Eternal Night napsal na Maiev: "She is a stupid bitch, hope she die soon"

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet