Novým hrdinou je Fenix - Hero Spotlight a představení abilit

  fenix    starcraft    hrdina   

Bylo jisté, že dalším hrdinou bude někdo ze světa Starcraftu. Původně jsme odhadovali hlavně Miru s Hanem. Nakonec uvidíme Fenixe, jednoho z nejslavnějších hrdinů historie Protossů.

 

 

Fenix měl původně být prvním Starcraft warriorem ve hře, ale nakonec se Blizzard rozhodl pro Artanise. Kolovaly domněnky, že to mohlo být z důvodu možných podobností v traitu nedávno vydaného Leorica a Fenixe.

Nebojácný a tvrdohlavý Fenix vedl protosské válečníky do bitvy bez strachu ze smrti. Bohužel zemřel rukou Zergů během "The Great War". Jeho tělo bylo obnoveho a vloženo do jednotky Dragoon. Což jse pozemní jednotka, která vypadá jako mechanický pavouk. Vyniká hlavně proti houževnatým cílům, které odstřeluje pomalými, ale silnými útoky.

 

 

Jak jsme zmínili, Fenix měl být původně do hry přidaný, jako warrior. Jeho lore by nejvíce odpovídala specializace tzv. bruisera. Blizzard celý koncept překopal a dočkáme se tak assassina.

 

Nepostřehli jste nějakou abilitu ve videu? Nevadí. Pojďme si je připomenout:

  • (Trait) Shield Capacitor – Fenix má 800 energie ve štítu, kterému se regeneruje 80 energie za sekundu, když neobdrží zranění po dobu 5 sekund.
  • (Q) Plasma Cutter - Vytvoří laserový paprsek na cílovém místě, který poté krouží kolem Fenixe. Udělí 150 poškození zasaženým nepřátelům a zpomalí je o 25 % na 4 sekundy.
  • (W) Weapon Modes – Aktivuj pro změnu typu základních útoků.
    • Repeater Cannon: Rychlost základních útoků je zvýšena o 150 %.
    • Phase Bomb: Základní útoky mají prodlouženou vzdálenost na 1,5, udělují o 25 % více poškození a poškozují blízké nepřátele (splash).
  • (E)  Warp - Přesune se na cílené místo. Z původního zmizí za 0,5 sekundy a na cílovém se objeví o 0,75 sekundy později.
  • (R) Purification Salvo – Nabíjí se 1,5 sekundy, během toho laser skenuje a označuje nepřátelské hrdiny před Fenixem. Poté vystřelí celkem 5 střel na každého zaměřeného hrdinu, každá udělí 86 poškození. Působí o 50 % větší poškození zpomaleným cílům.
  • (R) Planet Cracker – Po 0,5 sekundě začne průběžně střílet mocným paprskem, který dosáhne přes celý battleground. Střelba tvrá 4 sekundy, působí 105 poškození každých 0,25 sekund všem zasaženým cílům kromě budov.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet