Odhalení hrdiny: Chen Stormstout

Právě v těchto dnech probíhá v Šanghaji velká herní výstava ChinaJoy. Na této velké akci nemohl chybět ani Blizzard, který zde přivezl všechny své důležité hry.

Na úvodní tiskové konferenci k Heroes of the Storm ukázal hrdinu, o jehož existenci jsme věděli, jen jsme pořád nevěděli, jaké ability vlastně bude mít. Bavím se samozřejmě o Chenovi Stormstoutovi, tento legendární sládek (Brewmaster, chcete-li), také znám jako dobrodruh nebo tulák se již brzy přidá k dalším hrdinům do světa Nexu.

Chen nakonec nebude Support, jak se předpovídalo, ale Warrior. Popis abilit není finální a může se do vydání hrdiny změnit.

Jeho první abilita je Flying Kick [Q]: Smrtící kop, kterým se můžete dostat na bojiště, nebo naopak z něho rychle utéct.   

Druhá abilita Keg Smash [W]: Chen utopí nepřátelskou jednotku v alkoholu. 

Poslední abilita je Breath of Fire [E]: Chen vydechne kužel ohně, který zraní nepřítele.

První Heroic abilita má název Wandering Keg [R]: Chen vrhne sud, který může srazit nepřítele a odhodit ho.

Druhá Heroic abilita má název Storm, Earth, And Fire [R]: Chen se rozdělí do tří samostatných jednotek, každá bude mít odlišné schopnosti. (Prozatím nevíme, jak tato Heroic abilita vypadá, obrázek, který vidíte je z Warcraftu 3.) 


 

Na konferenc ještě Blizzard odhalil systém Guild, o kterém se snad brzy dozvíme nové informace. A nakonec se můžete v galerii podívat na pár fotografií z této velké herní výstavy v Číně.

Galerie



Naposledy upravil/a Daevis 31.07.2014 v 14:58:36.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet