Sejmi si svého redaktora!

A je to tady, vážení! Konečně jsme se my, tým HeroesFan, rozhodli dát vám tu možnost.

Pokud vás nudí naše články, připadají vám dlouhé a nezajímavé nebo prostě jen odmítáte číst. Pokud se plácáte do čela, když jste nuceni pozorovat ty hrozné překlady z angličtiny nebo nechápete, co celé dny děláme, že nic nestíháme a máte nás už plné zuby, nabízíme vám jistě jedinečnou možnost - porazit tým HeroesFan na bojišti, a to 1. dubna (ano, na apríla) zhruba v 19 hodin. 

Jak to proběhne?

Pravidla jsou jednoduchá. Zakládat se budou custom hry, kde jako oponenti budou ti, kdo dřív přijdou. V případě většího zájmu bude na každou jednu hru upřednostněn ten hráč, který ještě neměl tu možnost. 

Kde?

U vás doma, v herně, ale i na Twitch.tv. Pokud se tedy nebudete zrovna účastnit, můžete se s popcornem v ruce bavit nad tím, jak to kdo podělal.

Kdy?

Opakuji pro ty, již nečtou úvodní povídání - 1. dubna 2016.

Čas bude ještě upřesněn, ale počítáme s 19:00.

Kdo?

Zápasy budou Tým HeroesFan versus obyčejní lidé z ulice.

Obyčejným člověkem z ulice se můžeš stát právě ty. Stačí být jen ve správnou hodinu na správném místě.

Za HeroesFan tým se dobrovolně přihlásili: Shewel, Fredrik, Fabien, Witek a určitě se zúčastní i náš šéfredaktor Itharael

Odměny

Máme nachystané drobné odměny. V prvních pěti zápasech vylosujeme vždy 2 lidi z řad soupěrů. První vylosovaný dostane kódy na Cloud9 mounta, Tassadara a skin Crypt Kind Tassadar. Druhý v pořadí obdrží kód Tassadara a skin Crypt Kind Tassadar.

Odměny do "Sejmi si svého redaktora" věnoval Blizzard! Děkujeme!

Doporučujeme sledovat náš web nebo Facebookovou stránku pro další informace. Jakékoliv dotazy můžete psát buď přímo do komentářů nebo do zpráv na Facebooku

______________________________________________________________

Jako každý správný pořadatel musíme i my mít malý text pod čarou. A samozřejmě si vyhrazujeme právo podrobnosti, termín nebo čas akce kdykoliv změnit. :) 



Naposledy upravil/a WitekCZ 31.03.2016 v 14:28:38.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet