Shrnutí Blizzconu 2018

  Blizzcon    Blizzcon 2018   

 

Blizzcon 2018 je za námi a tak jsme si pro vás připravili krátké shrnutí všech novinek a změn. Mezi nimi nechybí nový hrdina, viditelné MMR, změny Ranked her, systému rolí, zkušeností a mnohem více.

 

Nový hrdina - Orphea, dědička Raven Courtu

 

Po odmítnutí temných sil, se kterými se její otec, Raven Lord, začal spolčovat, se Orphea pokusila uniknout z dosahu jeho vlivu. Avšak poté, co byla svědkem pádu King's Crestu, se rozhodla zůstat a bojovat s ním. Jako nejnovější hrdina složila přísahu bránit nevinné a bezbranné a brzy se tak připojí k ostatním hrdinů z Nexu.

 

Orphea je Ranged Assassin (Mage) a je prvním originálním Hrdinou z Nexu. Každý vlastník virtuálního ticketu Orpheu po jejím vydání (předpokládané datum vydání je 14. listopadu) obdrží ingame. Její spotlight a bližší informace jsme vám přinesli v našem článku zde.

 

Gameplay Update

 

I když tento Blizzcon nepředstavil Blizzard velké množství gameplay změn, některé z nich jsou opravdu nečekané. Asi nejpřekvapivější jsou změny zkušeností za zničení budov a mechanik spawnu katapultů. To vše společně se změnami matchmakingu, armoru a stimpacku naleznete zde.

 

Aktualizace rolí

 

Jak jsme všichni již nějakou dobu tušili, Blizzard se odhodlal ke změně označování jednotlivých hrdinů a konečně se s námi o své plany podělil. Nadále již nebudou hrdinové rozřazeni mezi Warriory, Assassiny, Supporty a Specialisty. Pokud vás zajímá, jak bude nově váš hrdina označován, případně jaké tyto nové role jsou, rozhodně byste si měli přečíst naše shrnutí nových rolí.

 

Změny Ranked her

 

Nedávné změny Team League výrazně snížily průměrnou délku čekání na hru a způsobily velký nárůst obliby tohoto módu. Avšak nikoli za cenu velkého odlivu hráčů jiných herních módů, často se jednalo o nové nebo navrátivší hráče. Blizzard nyní pokračuje ve velkých změnách Ranked her, tentokrát kombinací Hero a Team League dohromady. Nově tedy vznikne pouze jeden výsledny Ranked mód, ve kterém si sólo hráči budou moci vybrat, zda chtějí hrát proti libovolným týmům (bývalá Team League) a nebo zda pouze proti dalším sólo hráčům (bývalá Hero League).

 

Avšak dojde i ke spoustě dalších změn. Například k implementaci Loss forgiveness (prominutí prohry), pro případ her, kdy jeden z týmů hraje delší dobu s AI po odpojení spoluhráče. Tito odpojení hráči budou potrestání, ale zbývající členové týmu který prohrál nepřijdou o MMR nebo Ranked body za tuto hru. Dále se sníží počet potřebných placement her pro stávající hráče na začátku sezóny z 10 na 3, přičemž na získání odměn za Ranked hry nebude stačit odehrát tyto placement hry. Nově obdrží všichni hráči po placementu Quest na tyto odměny a pro jejich zisk budou muset v aktuální sezóně odehrát určitý počet her. Také dojde ke zrušení neoblíbených promotion a demotion zápasů a Ranked bodů a hráči budou nově vidět své MMR, které bude přímo ovlivňovat jejich aktuální rank.

 

Hero Reworky a Skiny

 

Blizzard oznámil, že pracuje mimo jiné i na reworku Stitchese a Sylvanas, oba by měli být na Live serverech v průběhu prosince. Dále se dočkáme skinu Janitor Leoric, RCHS Cheerleader Kerrigan a dalších, pravděpodobně v podobě budoucího eventu ze střední.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ysu 07.11.2018 10:40

Ten Leoric nemá chybu.

matjee 08.11.2018 12:44

Na zadny skin jsem se netesil vic jak na Janitor Leoric. Vypada nejen skvele, ale hlavne je to skin, jehoz puvodni navrh vysel od clena komunity. A jen diky podpore komunity, ktera ho po Blizzardu opakovane pozadovala, jsme se ho nakonec dockali

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet