Soutěž a turnaj o Hellblade Samuro Bundle

Máme pro vás připravené dva klíče na kompletní Hellblade Samuro Bundle. O jeden se utkáte v 1v1 turnaji a abychom byli trošku fér, druhý klíč budou mít šanci získat i příležitostní a ne tak zdatní hráči. Jak na to?

1v1 turnaj

V úterý 18.10. od cca 19:00 (bude upřesněno) proběhne turnaj, kde se na mapě Lost Caverns utkáte v souboji jeden proti jednomu. Oba hráči budou hrát za stejného hrdinu, který bude předem určen. Abyste si mohli zahrát všichni, tedy bez ohledu, jestli hrdinu máte, nebo ne, budou všichni hrdinové vybráni z aktuální rotace hrdinů. Jedinou podmínkou je tedy dostat se na 15. level, ať máte k dispozici všechny hrdiny. Turnaj bude i streamovaný, tam si vybereme nejnapínavější zápasy.

Veškeré další informace, včetně přihlašovacího formuláře, přineseme zítra. Hlásit se budete moct až do úterý 18:00.

Najdi si svůj klíč

Druhý kód schováme do několika článků na našem webu. Budete muset rozluštit indicii, která vás zavede na první článek. Ten bude obsahovat první část kódu a indicii k druhému článku atd. Jakmile se vám povede vystopovat všechny části, musíte si kód aktivovat na příslušné battle.net stránce. První, komu se to povede, může slavit.

První indicii najdete ve článku, který uveřejníme a odpromujeme na facebooku, v neděli (16.10. 19:00). Článek bude také obsahovat trošku pokročilejší pokyny. Každých 5-8 minut budeme článek aktualizovat o další nápovědy. Prosíme, aby nám vítěz napsal do komentářů na FB, že bundle vyhrál. Ať víme, komu gratulovat.

Hodně štěstí!



Naposledy upravil/a Fabien 16.10.2016 v 17:25:44.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet