Teambuilder a Mechanospider mount

Něco končí a něco jiného začíná, tak se to aspoň říká - Blizzardí launch event pro spuštění Heros of the Storm "Nexus Calling" sice už proběhl, Blizzard ale v oslavách pokračuje, a proto spustil Teambuilder. Tato aplikace na Facebooku vám umožní sestavit si tým ze svých přátel. Každému z nich přiřadíte ze tří nabízených Trait vlastností a když máte hotovo, zjistíte, jaký hrdina se ke každému z vašich spolubojovníků hodí. Nejen že je přiřazování traitů zábava, také ale zjistítě, jak moc dobře vlastně své kamarády znáte, a co je pravděpodobně nejdůležitější, dostane se vám základních informací k hrdinovi, jenž vyhovuje nejen vašemu hernímu stylu, ale i hernímu stylu ostatních hráčů ve vašem virtuálním týmu. K Teambuilder aplikaci na Facebooku se můžete dostat přes tento link.

Pokud navíc dáte "Like" na Heroes of the Storm facebookový profil (což jste správně měli udělat už dávno), můžete si přes battle.net vyzvenout nového mounta. Aplikace vám vygeneruje "redeem" kód, který jen zadáte na battle.netu (v aplikaci je odkaz přímo na tuto stránku) a jakmile se nalogujete do hry, bude mount váš. Novým dopravním prostředkem není nikdo jiný, než mechanický pavouk z nejnovějšího battlegroundu Tomb of the Spider Queen. Tento výtvor vás bude spolehlivě vozit do všech bitev v Nexu (navíc umí pěkně rychle utíkat v případě, že vám soupeř zrovna dává na budku). 

Až si budete osminohou potvoru vyzvedávat, dávejte si pozor, abyste správně zvolili region, na kterém hrajete. Mount se totiž dá z jednoho facebookového účtu získat pouze pro jeden region, takže volte ten, na kterém hrajete častěji, ledaže byste se chtěli předvádět před hřáči z Ameriky.



Naposledy upravil/a Glea'ar 02.06.2015 v 19:00:08.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet