Upravit článek BlizzCon 2014 In-Game Goodies

Blizzcon je za dveřmi a je na čase, abychom se podívali, jaké odměny na nás čekají za zakoupený Virtual Ticket. Na své si opět přijdou fanoušci všech her z univerza Blizzardu, takže ať už hrajete World of WarCraft, Diablo, StarCraft, Hearthstone: Heroes of WarCraft nebo Heroes of the Storm, nemusíte se bát - Blizzard na vás rozhodně nezapomněl!


World of Warcraft – Grommloc Pet

Nepřátelé před ním prchají a vy se budete po nocích budit hrůzou! Toto murločí dítě je zamaskované v obleku Grommashe Hellscreama, legendárního vůdce klanu Warsong.

Hearthstone: Heroes of Warcraft – Blizzard 2014 Card Back

Nabijte svůj herní balíček tím pravým duchem Blizzardu. Vzhled tohoto pamětního rubu silně připomíná design kompasu.

StarCraft II – Portraits & Decal

Oživte svůj profil párem zajímavých portrétů, například legendárním Artanisem, nebo dalšími, které budou včas oznámeny. Svou armádu můžete rovněž připravit na strhující bitvy pod záštitou vlajky stylizované do univerza Heroes of the Storm.

Diablo III – Warlords of Draenor Weapon Transmogrifications

Vybavte své hrdiny šesti zajímavými transmogy, které jsou inspirovány chystaným datadiskem do World of Warcraft: Warlords of Draenor. Každý transmog je unikátní pro každou classu v Diablo III: Reaper of Souls.

Heroes of the Storm – Nexus Mount and Portrait

Vyražte do bouří a nekonečných bojů Nexu na svém unikátním Nexus Charger mountovi, nebo ozdobte svůj profil tajemným Nexus Brawler portrétem.

Všechny in-game věci obdržíte po zakoupení Virtual Ticketu na Blizzcon 2014 ve chvíli, kdy samotná akce odstartuje.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet