Užijte si figurky s Blizzfan slevou na Minotaur.cz

Nova, Illidan, Raynor nebo Lady Vashj. Každý správný fanoušek her studia Blizzard by si jistě přál mít doma tyto a další ikonické postavy v co největším počtu. Jedno takové malé přání se nám splinlo v podobě Heroes of the Storm, kde jsme dostali možnost si za tyto postavy zahrát. Co byste ale řekli tomu, kdybyste je mohli mít doma na poličce?

You are not prepared!

Illidan by možná nesouhlasil, my jsme ale skutečně připraveni. Na co? Především na možnosti, kterými dostaneme do vašeho obyváku či pokoje co nejvíce ikonických Blizzard postav. Jednou z nich je nová sada figurek od Necy, která v první sérii představuje již zmíněného Illidana Stormrage (Warcraft) a November Annabellu Terru alias Novu (Starcraft).

NOVA i ILLIDAN jsou k dostání na webu minotaur.cz a speciálně pro vás, naše věrné čtenáře, se k nim váže i krásná sleva ve výši 10 procent. Stačí během objednávky zadat slevový kód "BLIZZFAN" (bez uvozovek).

Už nyní připomínáme, že v rámci druhé série figurek od Necy se nám představi Stitches, následně i Tyrael a Arthas.

 

Feels like old times already...

Pokud by s námi po výše uvedeném citátu Illidan nesouhlasil, zde by autor této hlášky, tedy Jim Raynor, souhlasil zcela jistě. Pozorní čtenáři totiž vědí, že kromě série figurek od Necy je na trhu také menší, zato podstatně rozsáhlejší škála figurek Mystery Mini. Už jsme o ně spolu soutěžili. Už jsme si na ně jednou slevu dávali. A uděláme to znovu i dnes. Považte, kdo by nechtěl svého Nazeeba, Raynora, Tyraela nebo Kerrigan?

Heroes of the Storm - Mystery Mini figurky jsou k dostání na webu minotaur.cz a speciálně pro vás, naše věrné čtenáře, se k nim váže i krásná sleva ve výši 10 procent. Stačí během objednávky zadat slevový kód "BLIZZFAN" (bez uvozovek).

 

Mrglrwlgrmlrwglm!

Pokud se nyní někdo domnívá, že velikost výše prezentovaných figurek nabírá na klesající tendenci, nyní mu uděláme čáru přes rozpočet. A to hned několikrát. Ne každý se totiž spokojní s figurkami o velikosti pár (desítek) centimetrů (a vězte, že na velikosti záleží!) a raději by si doma vystavil něco opravdu výstavního. Něco jako unikátní sběratelskou Deluxe figuru Lady Vashj v licencované verzi od DC Ultimate, která je běžně už několik let vyprodaná? Nebo byste raději partičku roztomilých murlocků? Či snad sympatickou succubu?

  

Sběratelská figura Lady Vashj, sběratelská figura Fish-Eye and Gibbergill, sběratelská figura Amberlashsběratelská figura Sprocket Gyrospring jsou k dostání na webu minotaur.cz.



Naposledy upravil/a Itharael 05.11.2015 v 08:15:35.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet