Zajímavé momenty ze světa Heroes of the Storm #3

Vítejte u třetího dílu zajímavých momentů ze světa Heroes of the Storm. Dnes si opět ukážeme několik momentů, které vás třeba pobaví, překvapí, ohromí nebo inspirují.

#1 Můj tým říkal ne, ale mé tělo řeklo ANO!

Arthas se nenápadně připlížil k bossovi zrovna, když na něj útočil nepřátelský tým. I když byl proti značné přesile, rozhodl se přepadnout nepřítele a zaútočit. Podařilo se mu zabrat bosse a zničit vše okolo? Moment od uživatele DGKefka.

#2 Poslední hra před "nerfnutím" Illidana

Jistě víte, že v následujícím patchi má přijít "nerfnutí" Illidana. Konkrétně se tato změna týká jeho schopnosti Metamorphosis a uživatel Scellow se rozhodl, že si za něj užije ještě pár her. Přišel, všechny zabil s menší pomocí Vally a spokojeně odešel i se všemi zlaťáky.

#3 Jen tak tak ...

Pokud jste si mysleli, že jste někdy zažili opravdu těsnou výhru, tak se mýlíte! Následující video od AngelicDroid snad ani nepotřebuje komentář.

Pokud i vy máte nějaké zajímavé momenty z her a chcete se s nimi podělit, pošlete je na mail: gregor.michal@heroesfan.cz a ty nejlepší zveřejníme v příštím díle!

Předchozí díly:

Zajímavé momenty ze světa Heroes of the Storm #1
Z
ajímavé momenty ze světa Heroes of the Storm #2



Naposledy upravil/a Kinedryl 30.06.2015 v 21:38:33.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

BoudaX 01.07.2015 10:17

Jako těsnější mi přijde tahle hra:je to poslední video v sestřihu.[url]https://www.youtube.com/watch?v=lRyWVkdqhSk[/url]

BoudaX 01.07.2015 10:16

Jako teesnější mi přijde tohle.Je to poslední hra v sestřihu [url]https://www.youtube.com/watch?v=lRyWVkdqhSk[/url]

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet