Zapojte se do nového projektu, vlastní WTF moments!

Jak jsme se nedávno zmínili, plánujeme udělat WTF moments z vašich replayů. Co k tomu ale potřebujeme? Abyste nám VY, fanoušci Heroes of the Storm a čtenáři HeroesFan.cz, poslali vaše replaye z her, o kterých si myslíte že jsou vtipné, WTF nebo doslova fail. K takovému replay prosím připište přibližnou dobu, kdy se takový moment odehrál, a vlastními slovy připište, co se stalo. Jakmile budeme mít dost momentů, sestavíme z nich video a uveřejníme jej prostřednictvým YouTube zde a na naší Facebook stránce. Tento projekt zatím nemá jméno, proto vyzývám zároveň všechny, kdo by se chtěli zúčastnit, aby do e-mailu připsali svůj návrh, jak by se naše WTF moments mělo jmenovat. Nejlepší návrh vybereme a ten, kdo jej poslal od nás dostane dárek!

Rekapitulace:

Zahrajte si Heroes of the Storm

Vtipný, zvláštní nebo jinak (ne)vydařený moment ve formě replay (standartně  C->Users->__->Documents->Heroes of the Storm->Accounts->__->Replays->Multiplayer) 

Zašlete na e-mail projekt@heroesfan.cz

Do předmětu napište: "Čtenářské WTF moments"

Do těla e-mailu připište čas a vlastními slovy co se stalo

Pokud chcete hrát o v soutěži o název, připište viditelně návrh, jak si myslíte, že by se temto projekt měl jmenovat

Jakmile se sejde dostatek návrhů na první video, zveřejníme výherce, kterého kontaktujeme e-mailem a ten od nás obdrží dárek!

Těšíme se na spolupráci a přidáváme vám pro inspiraci, další podařený kousek z dílny Heroes of the Storm Highlights. 

Pozn.: Soutěže se nesmí účastnit člen HeroesFan nebo BlizzFan týmu. Do soutěže nebudou zahrnuty názvy již existujících projektů, které organizuje jiná skupina ("WTF moments", "Funny Fails and WTF moments", atd.).



Naposledy upravil/a Fabien 27.04.2016 v 17:01:06.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet