Zpráva ohledně stavu Ranked Season

  ranked season   
Blizzard zdroj

Loni v prosinci na začátku poslední ranked sezóny jsme vydali několik hotfixů, které opravovaly bugy v matchmakingu a placement zápasech. Problém vzešel z kombinace nesprávného seeding a příliš agresivních MMR adjustment. V poslední době se ozývají vysoce postavení hráči s tím, že pravidelně po skončení zápasu dostávají záporný MMR adjustment. Celou věc jsme prozkoumali, našli jsme chybu a začíne s nápravou.

 

Uvědomujeme si, že kvůli tomuto problému mají hráči frustrující a chaotický zážitek z Ranked her. Nyní pracujeme na nápravě, ale trvalo nám to déle než by mělo. Na rovinu, toto se v první řadě nemělo vůbec stát. Prosím přijměte naši upřímnou omluvu.

 

Taktéž se omlouváme, že jsme během minulých pár týdnů mlčeli. Chtěli jsme si dát na čas s posouzením systému (MMR), chtěli jsme si být jistí správným řešením matchmaking bugů před tím, než o tom dáme vědět. Chápeme, jak nedostatek informací z naší strany mohl být pro hráče frustrující.

 

Kvalita a integrita ranked v Heroes of the Storm je pro nás velmi důležitá. Přidali jsme další opatření a záchranné prvky, aby se podobná situace v budoucnu neopakovala. Velmi bedlivě sledujeme ranked matchmaking a věříme, že se brzy vrátí do normálu.

 

Projev vděčnosti

 

Jako projev vděku za to, že jste s námi prošli těmito výzvami, darujeme jednu Legendary Loot Chest každému, kdo odehrál jakoukoliv Ranked hru v Hero nebo Team League v období mezi startem sezóny a 31. lednem 2018. Zatím nevíme přesně kdy se tak stane, ale během několika málo dní byste svoji Legendary Loot Chest měli obdržet.

 

Performance-Based Matchmaking

 

Vedlejší poznámka: Stále máme v plánu v budoucí sezóně znovu nasadit Performance-Based Matchmaking (PBM). Chceme i nadále lépe reflektovat a uznávat hráčský skill. S 2018 Gameplay Update jsme udělali mnoho velkých změn v metě. Chtěli jsme, aby se meta upevnila před spuštěním PBM. Nyní už vidíme výsledky, systém sbírá solidní informace. Již brzy budeme mít více detailů ohledně návratu PBM. Prozatím budeme matchmaking systém sledovat, aby zbytek sezóny byl pro všechny zábavný a férový.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet