Cho'gall - speciální informace

Tento unikátní hrdina, který kombinuje hru 2 hráčů do jedné postavy, přinesl mnoho otázek. Na většinu nejčastějších se v tomto článku pokusíme dodat odpověď, ale panuje tu stále mnoho otázek, které na BlizzConu ani oficiálních stránkách nebyly zodpovězeny.

Co se stane, když Abathur naklonuje Cho'galla?

Na toto odpověděl Dustin Browder na Twitteru zde. Odpověď je taková, že dostanete pouze Choa a Gall nebude hrán nijak (a to ani přes AI).

Jak je to s mountem?

Jak jste mohli zjistit v článku o Cho'gallovi, tak Gall má abilitu Hurry Up, Oaf!, která zvýší rychlost o 60 % a odhazuje jednotky v cestě. Cho má navíc vlastního mounta a bude jej nosit. Prozatím je to jen základní mount (kůň), ale v plánu jsou pravděpodobně další. Jak to vypadá, můžete shlédnout ve videu níže.

Co ovládání?

Hráč hrající za Choa bude ovládat chůzi i mounta. Každý má své vlastní ability.

Výhodou Galla je, že nemůže být zastunován ani silencnut, takže zatímco Cho nebude moci nijak kouzlit, Gall může vyhrát team fight.

Jak je to s killy?

Zabití Cho'galla se počítá jako double kill.

Co uvedení do stáze?

Hrdinové, kteří mají možnost uvést do stáze (Zeratul), budou na Cho'galla nejspíše fungovat. Není to zatím nikde potvrzeno, ale nic ani nenasvědčuje tomu, že by tomu bylo jinak.

Co Zagara a její Devouring Maw?

Vzhledem k tomu, že její Devouring Maw zvládne pohltit klidně celý tým, tak je pravděpodobné, že Cho'gall nebude výjimkou a toto na něj bude účinkovat bez výjimky. Opět to není potvrzenou informací.

Jak získám Cho'galla?

Buď můžete být jedním ze šťastlivců, na které se dostane. Nebo jste vlastníky Blizzcon Ticketu (a to klidně i virtuálního) a obdržíte k němu přístup hned, jak bude vydán (17. 11.).

Pokud nepatříte ani do jedné skupiny, tak nezoufejte, máte šanci! Stačí splnit quest na zisk Cho'galla.

Jaké jsou úkoly vázající se k Cho'gallovi?

To get Cho'gall

Vyhrajte 2 hry jako jedna z Cho'gallových hlav s někým, kdo jej již vlastní, a odemkne se i vám.

To give Cho'gall

Vyhrajte 4 hry jako jedna z Cho'gallových hlav s někým, kdo jej ještě nevlastní, aby jej získal.

2200g

Tyto úkoly budou dostupné od 17. 11. do 1. 1. 2016, poté bude možné jej zakoupit v in-game obchodě.

Je nějaké preview jeho abilit?

Kolik míst zabírá v týmu?

Dvě místa. Platí pro všechny typy her (team league, hero league, quick match... zkrátka všude).


To by snad bylo vše, pokud máte ještě nějaké další dotazy, neváhejte je položit v komentářích, a pokud budeme znát odpověď, jistě ji sem doplníme.



Naposledy upravil/a Bellatrix 12.11.2015 v 17:00:09.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Darklifer 12.11.2015 15:50

Je potřeba hry nejen zahrát, ale především vyhrát. A 2 výhrami už mu Cho'galla dáte, takže potřebujete 2 lidi a s každým 2x vyhrát.Zatím to nikde nebylo řečeno, že by to bylo daily/weekly/monthly nebo tak něco. Takže bych zatím počítal s tím, že to bude jednorázové. Jinak byste si mohli nabrat Dny - 114 400 goldů za 208 herTýdny - 15 400 goldů za 28 herMěsíce - 4400 goldů za 8 herMyslím, že to by se Blizzardu nevyplatilo, takže to bude jednorázové.

sw1tchCZ 11.11.2015 22:16

Specifický dotaz ohledně toho když jakoby dám někomu Cho'galla - To give Cho'gall - když zahraju 4 hry s jedním hráčem tak pak budu hrát s někým dalším kdo jej nemá, budu mít ten úkol znovu? Třeba další den? Nebo za nějakou dobu? Jakoby dejme tomu nějaká forma daily/weekly/monthly questu...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet