Deathwing - Hero Spotlight a představení abilit

  deathwing    hrdina    spotlight   

Deathwinga není potřeba příliš představovat, ale pokud jej přeci jen neznáte, přečtěte si článek na WoWfanu. Ikonický drak byl komunitou dlouhodobě požadová a Blizzard vyslyšel volání.

Nepostřehli jste nějakou abilitu ve videu? Nevadí. Pojďme si je připomenout:

(Trait D) Aspect of Death - Deathwing má 4 pláty brnění, každý přidává 10 Armor. pokud ztratí 25 % maximálních životů, přijde o 10 Armor (jeden plát). Brnění A HP se obnovují v Dragonflight formě. Deathwing má trvalý Unstoppable, do nepřátelských hrdinů dává 100 % bonusového poškození, nelze na něho používat spojenecké dovednosti.

(Q) Molten Flame - Deathwing vyplivne oheň a každou vteřinu uděluje poškození. Za každou vteřinu plivání spotřebovává energii. Společné pro Worldbreaker i Destroyer formu.

(Y) Dragonflight - Po 3 sekundách se Deathwing vznese do nebes, je imunní vůči všem efektům. Během letu si každou sekundu obnoví 2,5 % HP. Pokud Deathwing udělí, nebo dostane poškození během přeměny do Dragonflight, nelze Dragonflight 4 vteřiny použít.

(R) Cataclysm - Deatwing se vznese a spálí zemi pod sebou a uděluje poškození, země zůstane na krátkou chvíli hořet a uděluje další poškození.

Destroyer forma

(W) Incinerate - Deathwing máchne křídly a udělí všem nepřátelů v okolí poškození.

(E) Onslaught - Poskočí vpřed, udělí poškození a zpomalí nepřátele. Na konci poskočení kousne a udělí další poškození.

Worldbreaker forma

(W) Lava Burst - Po chvíli udělí poškození všem nepřátelům v okolí, vytvoří krátce trvající pole lávy, které uděluje poškození a zpomaluje nepřátele.

(E) Earth Shatter - Vyvolá dvě lajny, které udělují poškození a omráčí (stun) nepřátele.

 

Deathwingovy talenty naleznete v článku Deathwing: talenty.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

WitekCZ
Vít Plchot

WitekCZ je autorem 275 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet