Deathwing - Hero Spotlight a představení abilit

  deathwing    hrdina    spotlight   

Deathwinga není potřeba příliš představovat, ale pokud jej přeci jen neznáte, přečtěte si článek na WoWfanu. Ikonický drak byl komunitou dlouhodobě požadová a Blizzard vyslyšel volání.

Nepostřehli jste nějakou abilitu ve videu? Nevadí. Pojďme si je připomenout:

(Trait D) Aspect of Death - Deathwing má 4 pláty brnění, každý přidává 10 Armor. pokud ztratí 25 % maximálních životů, přijde o 10 Armor (jeden plát). Brnění A HP se obnovují v Dragonflight formě. Deathwing má trvalý Unstoppable, do nepřátelských hrdinů dává 100 % bonusového poškození, nelze na něho používat spojenecké dovednosti.

(Q) Molten Flame - Deathwing vyplivne oheň a každou vteřinu uděluje poškození. Za každou vteřinu plivání spotřebovává energii. Společné pro Worldbreaker i Destroyer formu.

(Y) Dragonflight - Po 3 sekundách se Deathwing vznese do nebes, je imunní vůči všem efektům. Během letu si každou sekundu obnoví 2,5 % HP. Pokud Deathwing udělí, nebo dostane poškození během přeměny do Dragonflight, nelze Dragonflight 4 vteřiny použít.

(R) Cataclysm - Deatwing se vznese a spálí zemi pod sebou a uděluje poškození, země zůstane na krátkou chvíli hořet a uděluje další poškození.

Destroyer forma

(W) Incinerate - Deathwing máchne křídly a udělí všem nepřátelů v okolí poškození.

(E) Onslaught - Poskočí vpřed, udělí poškození a zpomalí nepřátele. Na konci poskočení kousne a udělí další poškození.

Worldbreaker forma

(W) Lava Burst - Po chvíli udělí poškození všem nepřátelům v okolí, vytvoří krátce trvající pole lávy, které uděluje poškození a zpomaluje nepřátele.

(E) Earth Shatter - Vyvolá dvě lajny, které udělují poškození a omráčí (stun) nepřátele.

 

Deathwingovy talenty naleznete v článku Deathwing: talenty.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet