Eternal conflict

Válka, která zuří mezi Nebeskými výšinami a Horoucími pekly od samého počátku stvoření světa. Nyní se z Pandemonia přesouvá do světa Nexu v podobě nového, tematicky laděného rozšíření, které bude obsahovat nové mapy, hrdiny, skiny atd. Mapa Battlefield of Eternity byla představena před pár dny, stejně tak Butcher a Johanna. Včera Blizzard na E3 odhalil nové video. Je zde možné spatřit detaily mapy Battlefield of Eternity, např. v neutrálních kempech můžete spatřit kozí muže klanu Khazra, dva nové hrdiny a pár skinů.



Poznali jste ten hlas? Pokud ne, vězte, že vypravěčem příběhu není nikdo jiný než Deckard Cain. Bude komentovat i zápasy? Nechme se překvapit. Nyní se pojďme podívat na nové hrdiny.

Jako prvního zde máme monka. Pochází ze země Ivgorod, vyrůstal v chrámu tisíce a jednoho boha, kde se učil dovednostem boje, meditace a ovládání svého nitra. První Support hero z Diablo univerza, zatím je bezejmený. Mezi jeho útoky bude nejspíš patřit Seven-Sided Strike a Fist of Thunder (teleportuje se k nepříteli a opakovaně, velmi silně udeří pěstmi). Měl by také umět léčit. Na prvním levelu si bude volit svůj Trait, kterým předurčí buď defenzivně nebo ofenzivně laděný styl hry. Nejspíše bude vybírat mezi několika Mantrami.


Druhým hrdinou je Skeleton King. Dříve byl znám pod jménem Leoric a byl vládcem království Khanduras. Po sérii událostí zešílel, byl zavražděn a znovu oživen Diablem jako mocný, nemrtvý válečník Skeleton King. Leoric je tedy dalším Warrior hrdinou. Jedním z jeho útoků bude Teleport Attack. Co určitě zaujme, je Trait dovednost. Z Leorica se po smrti stane hráčem ovladatelný přízrak (duch), který bude nepřátelské hrdiny pronásledovat a znepříjemňovat jim život zpomalovacími útoky. Za každý zásah si o něco zkrátí respawn. A jako třešnička na dortu je skutečnost, že místo v bázi obživne na místě, kde se zrovna nachází přízrak. Známé jsou i heroické dovednosti. První se jmenuje Tombstone. Kostěný král vytvoří stěnu ve tvaru písmene "U" a nepřátelé se ocitnou v pasti. Ze tří stran bude neprostupná zeď a z té čtvrté on, v horším případě celý jeho tým. Druhá schopnost nese název March of the Black King. Hráčům Diablo 3 je spíš znám jako Spinning Strike. Leoric se roztočí a vyrazí vpřed, uděluje velké AoE poškození. A jako bonus je nemrtvý král během toho útoku nezastavitelný (unstoppable).

Na hráče, resp. celý tým, čeká jedno malé zpestření. Treasure Goblin. Modří už tuší. Na začátku hry, než se otevřou brány, se zjeví tenhle malý zlosyn a hráči jej musí zabít dřív, než stihne proskočit portálem do Vaultu za svou paní, baronkou Lakotou. Pokud se jim povede jej sejmout, na konci hry dostanou sladkou odměnu v podobě zlaťáků navíc.

Ze skinů si ve videu můžete všimnout poněkud spoře oděného Tychuse (nejedno dámské oko bude potěšeno tou horou svalů), Diabla v Tyraelově brnění a naopak Tyraela v pekelných barvách. Dočkají se i příznivci Diablo 2, jelikož Nova oblékne skin Amazonky, která si sebou nese proslulou kuši Buriza-Do Kyanon.

Pro nedočkavce budou otevřeny brány PTR realmu, a to dne 23. června.

Zdroj: Twitter, Twitter, HeroesNexus



Naposledy upravil/a WitekCZ 17.06.2015 v 19:57:46.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

sw1tchCZ 18.06.2015 15:09

Pěkné, jen se zeptám jestli máte k dispozici ty obrázky jen takto nebo i ve vyšším rozlišení. V této velikosti z nich není absolutně nic patrné.Jinak Mad King of Tristram bude super už si na něj šetřím Je sice super, že už konenčně máme suppa z Diabla, ale zrovna monk se na to nehodí. Měli dát tu Auriel. Monka bych viděl jako assassina nebo specialistu, dalo by se uvažovat i o warriorovi. Obecně ale skvělej Patch a nemůžu se dočkat až to nahodí

Glea'ar 17.06.2015 11:42

Love it!!!!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet