Eternal conflict - známe datum spuštění!

Bizzard po E3 do světa vypouští po kouscích další a další podrobnosti ohledně chystaného rozšíření Eternal conflict. Postupně se tak od zaměstnanců dovídáme novinky, jak pokračují práce, datum spuštění a jiné.

Už tedy víme, že první mapou z bude Battlefield of Eternity. Z levé strany skvostné Nebe, z pravé strany ohnivé Peklo. Řezník Butcher je prvním z Diablo 3 bossů, který si proklestil cestu do Nexu. Následovat jej bude Monk a Skeleton King. Na Twitteru se objevil dotaz, zda se všichni tři hrdinové objeví v den spuštění. Vyjádření Dustina Browdera nejspíš mnohé zklame:

Bohužel, vždy vyjde jen jeden hrdina. První Butcher, poté Skeleton King a pak Monk.

Na webu PCGAMER se objevil krátký rozhovor s Chrisem Sigatou a Dustinem Browderem. Slovy Chrise, Diablo je první univerzum, které se jako velký ucelený prvek dostane do Nexu. V příštích několika měsících se dočkáme minimálně ještě jedné mapy v Diablo duchu a zatím neznámeho počtu hrdinů. Věcí bude více, bohužel Chris nebyl v rozhovoru sdílnější. Přeci jenom, nemůžou vytáhnout všechny trumfy naráz. Ale něco přeci jenom prozradili.



Nejprve se rozpovídali o goblínovi. Na kterékoliv mapě, 30 sekund před tím než se otevřou brány a začne bitva, týmům se může zjevit tento prevít. Obě strany dostanou možnost jej zabít a získat zlato navíc. Zabití Goblína je vedeno daily quest, který se nepočítá do limitu tří daily. Odměnou za zabití je 100 zlaťáků, které obdržíte až po konci hry! Po prvním zabití goblína navíc obdržíte portréty. Zatím není jasné jaká je šance, že se goblín v mapě objeví.


Blizzard původně chtěl do hry dát Malthaela jako nesmrtelného hrdinu, ale Blizzard už dlouho do hry chtěl Leroica, a tak po zralé úvaze vyhrál Skeleton King. Vývojáři si rádi hrají s dovednostmi jednotlivých postav, a tak pro nemrtvého krále vymysleli unikátní Trait. Po smrti se z něho stane duch, který zůstane na bitevní poli, pronásleduje nepřátele, zpomaluje je, uděluje jim poškození a tak si zkracuje cooldown na oživení. Tento duch je mimochodem nesmrtelný. A ultimátně obživne v místě, kde se nachází jeho duch. Dovedete si představit ten chaos, který tento Trait přinese? Dále rozebírají Heroické dovednosti. U té první se v několika případech rozchází pojmenování, v tomto rozhovoru je pojmenovaná Entomb. Princip zůstává stejný - kostěný král vytvoří stěnu ve tvaru písmene "U" a nepřátelé se ocitnou v pasti. K March of the Black King jsme se dovězvěděli doplňující informaci - tento útok bude Leroica léčit.


Monk, bohužel pro nás, je zatím ve fázi early-developement. Vzešel z volání komunity, ta si žádala support hrdinu z Diablo ságy. Zatím to vypadá na tři mantry, hráč si jednu z nich vybere nejspíš hned na prvním levelu. Tím určí, zda bude hrát ofenzivně, defenzivně, nebo léčit. Vzhledem k rané fázi vývoje, ani Chris ani Dustin neprozradili víc.

A kdy souboj mezi dobrem a zlem v Nexu vypukne? Zakroužkujte si v kalendáři datum 30. června.

Zdroje: Twitter, PCGAMER, Twitter, Twitter, Twitter, Twitter,


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

JohnMudman 18.06.2015 18:21

Na všechny tři se těším, jako supportér hlavně na Monka a jako fanoušek na Skeleon Kinga.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet