HeroesHype Premier Series

  HeroesHype    HHPS    Premier Series   

 

HeroesHype, jedna z nejznámějších Heroes of the Storm organizací zaměřující se na pořádání turnajů a která mimo jiné v roce 2018 pořádala EU a NA Open Division turnaje, oznámila nové profesionální Premier Series ligy pro EU a NA.

 

S potěšením oznamuji náš budoucí Heroes of the Storm projekt: 2019 HeroesHype Premier Series se základním prize poolem ve výši 40 000 USD! Ligy pro NA a EU se budou každá skládat ze 2 sezón, s prize poolem začínajícím na 10 000 USD za sezónu a region. Každá sezóna skládající se z 6 Open turnajů, které se budou odehrávat každé 2 týdny v úterý a ve středu večer, poté po 3,5 měsících vyvrcholí finálovým turnajem.

 

Začněte si připravovat své týmy a pozorně sledujte informace k zápisu, naši crowdfunding stránku, přesné termíny a detaily k cenám, které zveřejníme přístí týden.

 

Založili jsme tento projekt abychom vybudovali dlouhodobě udržitelnou Heroes scénu po zbytek roku 2019. Přivítáme jakékoli další partnery, kteří by chtěli tento projekt finančně podpořit a změnit tento sen na ještě lepší realitu.

 

Bližší detaily budou zveřejněny již velmi brzy a čas do té doby využijeme pro zvětšení počtu interního personálu pro přípravu tohoto skvělého projektu. Prosím, podívejte se na naše volná místa pro dobrovolníky! https://heroeshype.com/join-heroeshype/

 

- Eunice, zakladatel HeroesHype
 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Santosain 02.05.2019 10:30

To jsou super zprávy. Hledáme 3 hráče do týmu, který má ambice všechno vyhrát. Budeme se těšit. S pozdravem Santosain

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet