Leak: Mira Han, Horner a možná i nová SC mapa jsou na cestě…

  mira han    matt horner    leak   

 

V datech hry byl nalezen announcer, který by mohl napovídat příchodu Miry Han, Matta Hornera a možná i nové Starcraft mapy.

 

Starcraft hrdinů je ve hře opravdu velmi málo, takže by příchod alespoň jednoho nového přinesl velkou radost mnoha fanouškům této hry. Mapy sice byly ještě poměrně nedávno přidány dvě - Braxis Holdout a Warhead Junction, ale podle announceru by se mohla objevit další. Mohla by nést jméno Deadman's Stand. Nebo se jedná o okomentování nějaké stávající mapy?

VoiceOver/MiraA/Draft_Map00=Deadman's Stand

Mira Han

O Miře se spekuluje už velmi dlouho a vzniklo mnoho fanouškovských konceptů, jak by mohla vypadat. Koncepty byly samozřejmě dost odlišné, podle představy konkrétního autora. Ale většina se shodla v jedná věci - půjde o ranged warriora.

VoiceOver/MiraA/HeroSelectPlayer02=Double the Mira, double the fun! (laugh)

Matt Horner

Málo kdo ví, že Matt už ve hře je. Jen není vidět. Bývalý člen Raynor's Raiders je kapitánem lodi Hyperion, kterou si na svou pomoc povolává Jim Raynor. Tato informace by klidně mohla naznačit Raynorův rework. Ve hře neexistuje hrdina, za kterého můžete hrát, a zároveň by byl tak úzce spjatý s abilitou jiného hratelného hrdiny.

VoiceOver/MiraA/HeroKillHorner00=Oh, you scoundrel! VoiceOver/MiraA/HeroKillHorner01=Be still my heart. VoiceOver/MiraA/HeroKillHorner02=You know just how to impress me, Matthew. VoiceOver/MiraA/HeroKillHorner03=You incorrigible flirt.

Dva hrdinové v jednom?

Spousta lidí se teď hádá. Pokud Mira a Matt opravdu přijdou do Nexu - bude se jednat o dva různé hrdiny? Nebo se dočkáme hrdiny ve stylu The Lost Vikings nebo Cho'gall? Zkrátka, že by jeden hráč ovládal dva hrdiny najednou, nebo naopak by dva hráči ovládali "jedno tělo". Ještě je ve hře varianta, že by sice jeden hráč ovládal oba, ale postavy by se na bojišti nepotkali. Čili podobný případ jako Genn Greymane - člověk, který se mění v krvelačnou bestii.

Veškeré texty:

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet