Pro Chromie se chystá balance update

  chromie    quest    balance   

Od posledního velkého patche, který přinesl mnoho změn, bylo zřejmé, že Chromie si moc dobře nevede. To by se teď ale mohlo změnit.

 

Na oficiálním fóru se vedla diskuze, kde si lidé stěžovali na až příliš velký rozptyl, mezi tím, kdy se dalo jednoduše splnit nový quest pro Chromie (Hit 80 heroes with Sand Blast) a stackovat tento nekončící Quest dále a kdy se do konce hry Quest nepodařilo splnit.

 

 

A kdo si za tu dobu Chromie vyzkoušel musí dát za pravdu - bohužel, jestli se podaří Chromie Quest splnit bylo více méně otázkou několika faktorů. I když si hráč vzal talent, kdy po třetím zásahu po sobě se každý další počítal za tři, byly situace kdy se v pohodě nastackovalo 40 zásahů a potom byla velká časová prodleva, než se nepřátelský tým vůbec dostal k dosahu. Stejně tak, ti lepší hráči měli Chromie stále na očích a předvídali, co Chromie předvídá, tím spíš po několika minutách hry bylo možné odhadnout, kam Chromie plánuje útoky a měnit svoje pohyby, jejich směr nebo se naopak úplně zastavit. Další věcí je taky poke (nátlak) vlastního týmu na ten nepřátelský. Pokud hrajete s náhodným týmem dalších 4 lidí, je těžké je udržet na uzdě, aby se nehrnuli dopředu a nepřátele, které máme vyhlédnuté, nevystrašili nebo je naopak začali hnát určitým směrem.

 

Tedy nakonec existují jiní hrdinové, které se vyplatilo do hry volit spíše, než Chromie.

 

 

To by se ale mohlo, dle slov "BlizzNeyman - Game Designer", v brzké době změnit s malou pomocí balance update. Ten totiž na diskuzi reagoval se slovy: "Příští týden by měl Quest Sand Blast podstoupit vylepšení, které by jej mohlo udělat snadnějším pro splnění.

 

(Celý příspěvek ve spoileru.) 

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

 

Tento týden bychom se tedy mohli dočkat novinek o tom, jak bude Quest vylepšen a snad brzy si tohle vylepšení zkusíme buď na PTR nebo přímo ve hře na "live" serverech.

 

A co vy? Líbí se vám změny, které přinesl poslední patch? Vítáte, že by se quest pro Chromie mohl zjednodušit? Hlasujte a komentujte!


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Anketa

Jak jste spokojeni s Chromie od posledního patch update?




Fabien

Fabien je autorem 84 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet