Yrel - Hero Spotlight a představení abilit

  yrel    hrdina    hero   

Nepostřehli jste nějakou abilitu ve videu? Nevadí. Pojďme si je připomenout:

  • (Trait) Divine Purpose - Pasivní část: Základní dovednosti se nabijou za 1,5 sekundy a zvyšují efektivitu, ale Yrel se pohybuje o 25 % pomaleji. Aktivní část: Příští základní dovednost lze použít instatně a stojí 0 many.
  • (Q) Vindication - Kolem Yrel se vytvoří kruh energie, který nepřátelům udělí 38 poškození a vyléčí Yrel za 96. Pokud bude kouzlit déle, může udělit až 125 poškození a vyléčit se za 320.
  • (W) Righteous Hammer - Yrel se rozmáchne kladivem, udělí 38 poškození a odrazí nepřátele. Pokud bude kouzlit déle, může udělit až 125 poškození a odrazit nepřátele dále. Při maximální délce kouzlení jsou odražení nepřátelé omráčeni (Stun) na 0,75 sekundy.
  • (E) Avenging Wrath - Yrel skočí do označené lokace, udělí 150 poškození nepřátelům a na 1 sekundu je zpomalí o 50 %. Pokud bude kouzlit déle, může doskočit dále.
  • (R) Ardent Defender - Kolem Yrel se na 3 sekundy vytvoří bariéra, která absorbuje veškeré poškození a vyléčí Yrel za 50 % poškození, které nepřátelé udělí bublině.
  • (R) Sacred Ground - Kolem Yrel se na zemi vytvoří plocha, která Yrel dává 40 brnění (Armor) až do chvíle, kdy opustí danou plochu.

Aktualizace: Yrel bude dostupná po 12. červnu.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

4rdyvcz 07.06.2018 16:15

Ach jo, chtěl sem Sombru :/

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet