Genji a Overwatch mapa míří do nexu!

  genji    overwatch    novy   

 

Genji je dalším novým assasinem, který přichází do Nexu. Je z univerza hry Overwatch, ze které máme zatím pouze 3 hrdiny. Nejnovějším přírůstkem je healer Lucio, který se osvědčil jako velice efektivní. Dále se můžeme těšit na vůbec první mapu z tohoto univerza, ale na to si budeme muset počkat ještě pár dní až do oficiálního ohlášení, které proběhne 17.4.2017.

 

Není to dávno, co jsme zavadili o Genjiho v Nexus Challenge, kde jste mohli získat spoustu hrdinů a ještě víc, proto je také naplánován nový exkluzivní Nexus Challenge 2.0 na 25. dubna, kde budete určite moci získat spoustu epic lootu do vaší Collection. Na rozvrh Heroes 2.0, v němž je uvedeno, co je na jaký den naplánováno, se můžete podívat zde.

 

 

Důkazy

 

Jeden dobrý důkaz můžeme najít v tomto videu, kde je vidět mezi Illidanem a Falstadem v Collection velice rozmazaný obrázek, je velice pravděpodobné, že je to Genji, protože silueta odpovídá. Dalším důkazem může být také fakt, že je obrazovka u hráče nalevo rozmazaná a proč by někdo rozmazával obrazovku, když si Heroes 2.0 už můžeme zahrát? 

 

 

Další průkazné obrázky můžeme nalézt zde, kde je tento obrázek ještě přiblížený, takže se můžete na siluetu podívat v detailu.

 

Ale to není vše. Reditor tmurch17 objevil ve zdrojovém kódu stránky pro Heroes 2.0 tyto řádky, kde se píše: ,,Heroes of the Storm vstupují do nové éry s přepracovaným progression systémem, s Loot Chesty, které jsou plné revolučních odměn, s mapou ve stylu Overwatche a se smrtelným assasinem Genjim.'' 

Mezitím Blizzard tuto část zdrojového kódu smazal a můžeme pouze spekulovat, jestli to tam Blizzard dal záměrně, aby navnadil hráče na nového hrdinu a novou mapu.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet