Heroes of the Storm alfa je tu!

Tak a je to tu! Blizzard se od BlizzConu 2013 na hře opravdu nadřel a nyní oznámil, že zahajuje rozesílání pozvánek do alfa verze hry mezi všechny hráče. Díky tomu se vám naskýtá úžasná příležitost dostat se do počáteční fáze testování hry, kterou Blizzard pojmenoval Technical Alpha. Než se však vrhnete na registrování se do alfy, je zde pár bodů, které byste měli mít na paměti.

Co vlastně Technical Alpha znamená?

Přesto, že je hra Heroes of the Storm hratelná a mnoho jádrových částí hry již bylo odhaleno, je zde mnoho záležitostí, které jsou pořád v raném vývoji. Práce pokračují a hra je daleko od toho, být představena ve finální a nablýskané podobě, ale po dlouhém interním testování jsou vývojáři připraveni otevřít brány Nexu a poprvé nabídnout několika hráčům vkročit přímo ho hry. Toto testování pomůže vývojářům lépe odhadnout, jak se budou herní mechaniky chovat, až bude hra plně v provozu a také, jakým směrem hru dále vyvíjet. Nezanedbatelným faktorem otevření testování je také fakt, že otevřený test umožní Blizzardu živě vyzkoušet, jak bude fungovat komunikace mezi komunitou a technickou podporou. Mějte pevně na paměti, že ve hře se můžou vyskytovat chyby a nedostatky a právě proto jste zde vy, abyste Blizzard o těchto chybách informovali a vývojáři je mohli opravit.

Kdo je zván?

Momentálně se hra připravuje na malý počet pozvaných hráčů a hodlá přibírat více a více, společně s průběhem testování. Pro nás to bohužel znamená, že prvotní fáze postihne pouze hráče v USA a zbytek světa bude muset počkat. Nicméně Blizzard nás ujistil, že je to jen krok k perfektně vytvořené hře, a že brzy můžeme očekávat hru i u nás v Evropě. To vám samozřejmě nebrání v tom se na oficiálních stránkách registrovat. Nezbývá, než doufat, že až hra přijde i k nám, bude vypadat perfektně, tak jak Blizzard slibuje.


Naposledy upravil/a Bellatrix 06.03.2014 v 23:02:25.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Ceris 03.03.2014 21:30

Dav6
Do té alphy je stejná registrace jako do bety ne?
momentalne to vypada, ze to zatim bude very restricted friends and family alphanikdo jiny nez americani se do tehle alphy zatim nedostane a pokud potom jo, budou to vetsinou herni servery / slavni streameri

Dav6 03.03.2014 21:03

Do té alphy je stejná registrace jako do bety ne?

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet