Maiev Shadowsong, představení abilit

  Maiev    Shadowsong    Spotlight   

Jak bylo slíbeno po včerejším odhalení, přinášíme vám rozbor dnes vydaného spotlightu, který prozrazuje, jaké schopnosti Maiev do Nexu přináší.

 

 

 

A co jsme vlastně ve spotlightu viděli?

Maiev Shadowsong, the Warden, hlídala 10 000 let Illidana jako jeho žalářnice, potom jej porazila v Black Temple a poznamenaná svým posláním, seskupila své přívrženkyně, aby mohla pokračovat v nikdy nekončící hlídce. Naštěstí pro ni, v Nexu je hodně zloduchů, které lze pronásledovat. Mezi její silné stránky patří možnost udělovat poškození několika hrdinům současně (AoE], hned dvě schopnosti, se kterými lze uniknout (escape) a tzv. engagement.

Naopak, její slabou stránkou je slabé poškození do jednoho hrdiny (single-target) a schopnost přežít (self-sustain). Což se určitě odrazí i v herním stylu.

Trait

Vault of the Wardens

Maiev vyskočí do vzduchu a je imunní vůči všemu poškození a efektům.

 


Základní ability

Fan of Knives

Maiev před sebe vrhne několik dýk. Pokud dýky zasáhnou alespoň dva nepřátele, cooldown je snížen na 1 sekundu.

 


Umbral Bind

Po aktivaci je jejím základním poškozením "cleave", což znamená, že zasahuje vše v blízkém dosahu (ne jenom cíl útoku). Základní útok na hrdinu jej k Maiev dočasně připoutá. Pokud se připoutaný cíl vzdálí, je přitažen zpátky k Maiev. 

 


Spirit of Vengeance

Aktivací Maiev vyšle stín, který projde přímo vpřed. Na konci své cesty se zastaví a za chvíli putuje zase na místo seslání. Stín po cestě zraňuje své nepřátele. 

Pokud Maiev abilitu reaktivuje, objeví se na místě, na kterém se právě její stín nachází.

 


Heroic ability

Containment Disc

Maiev vrhne čepel, která zasáhne prvního nepřátelského hrdinu v cestě. Tato čepel na hrdinovi chvíli setrvá a při reaktivaci ability jej umístí do stáze v podobě krystalu a sníží mu viditelnost.

 


Warden's Cage

Maiev okolo sebe sešle kruh avatarů Dozorkyň, které, jakmile se k nim přiblíží hrdina ze středu tohoto kruhu, jej zatlačí zpět do středu. Každý avatar tak učiní jenom jednou a poté zmizí. 

  

 

 

 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet