Mechanoidi přicházejí? Do Nexu možná míří nový event

  Mechanoid    Událost    Event   

Jsme pod útokem! Vetřelci přicházejí! Tak by se dal stručně přeložit popisek posledního obrázku, který Blizzard sdílel na twitteru. Sám o sobě není moc vypovídající, když si jej ale dáme do souvislostí, zjistíme zajímavé věci.

 

Na obrázku, který symbolizuje záběry zpravodajských kamer, vidíme především podivné mechanoidní broučky. Ze světa StarCraftu nic známého nepřipomínají, po posledním In Developement videu ale dokážeme takřka s jistotou určit, o co jde. Jsou to Locustové Abathura!

 

Konkrétně se jedná o mechanické Locusty, které nemohou být součástí ničeho jiného, než Abathurova Mecha skinu, který jsme mohli vidět ve videu. Abathur ale nebyl jediný, Mecha skin dostali i další hrdinové. A to může znamenat blížící se nový event.

 

Může, ale také nemusí. Naposledy s velkou pompou promoval Blizzard Destroyer skin pro D.Vu, které jsme se dočkali mimo jakýkoliv event. Na druhou stranu tento skin neměl žádnou návaznost na jakékoliv dění kolem. V případě tohoto obrázku ale můžeme hovořit o opaku. Popisek totiž skrývá ještě jednu věc – název města.

Na jeho transkripci se translatory ani internetový fanoušci neshodnou. Může znamenat New Stormwind, Neostorm Wind, Neo-stormwind či něco podobného. První řáde poté hlásá: „Neo-Storm Wind News!“, druhý „Neo-Stormwind unexpectedly under attack by aliens!“ V překladu „Právě se stalo. Neo-Stormwind je pod neočekávaným útokem mimozemšťanů.“

 

Velmi pravděpodobné je, že nejde o nového hrdinu. Na jeho odhalení je příliš brzy a navíc po vydání Blaze nebude další hrdina s největší pravděpodobností z univerza StarCraftu. Co přesně nás čeká se každopádně dozvíme už velmi brzy!

 

Článek byl napsán externím redaktorem.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet