Mei - Hero Spotlight a představení abilit

  mei    hrdina    overwatch   

Deathwing byl představen v říjnu 2019 a od té doby je ticho po pěšině. Po velmi dlouhé době od se do Nexu dostane nový hrdina, tedy hrdinka. Tentokrát padl výběr na hru Overwatch a čínskou klimatoložku Mei, kterou buď nenávidíte, nebo milujete.

Nepostřehli jste nějakou abilitu ve videu? Nevadí. Pojďme si je připomenout:

(Trait D) Cryo-Freeze - Mei se zapouzdří do ledového bloku, získá krátkodobý štít, který absorbuje 1104 poškození. Pokud je štít aktivní, Mei je Unstoppable a obnoví si 35 % maximálních HP.

(Q) Snow Blind - Mei hodí sněhovou kouli, která zasáhne všechny nepřátele v dané oblasi. Nepřátelé dostanou 70 poškození, jsou zpomaleni o 35 % a oslepeni (Blind) na 1,5 sekundy.

(W) Blizzard - Mei dá příkaz robotovi jménem Snowball, aby během 2 sekund vytvořil v dané lokaci blizzard. Zasažení nepřátelé dostávají 13 poškození každých 0,25 sekundy a jsou zpomaleni o 7 % (až do maxima 35 %). Jakmile blizzard skončí, zachycení nepřátelé dostanou stun na 1,25 sekundy a dostanou dalších 75 poškození.

(E) Icing - Mei se sklouzne do cílové destinace. Jakmile efekt sklouznutí skončí, nepřátelé jsou odhozeni a dostanou 52 poškození, jsou zpomaleni o 80 %. Zpomalení se rapidně snižuje během 1,5 sekundy.

(R1) Avalanche - Mei vyhodí masivní sněhovou kouli, která pozře všechny zachycené hrdiny. Na konci se koule rozbije a zachycení hrdinové dostanou 220 poškození a jsou omráčení. Délka omráčení 0,5 sekundy se násobí počtem zachycených hrdinů.

(R2) Ice Wall - Mei vytvoří neprostupnou stěnu, která zachycené hrdiny uvězní na 2,5 sekundy. Když stěna vyprší, zachycení hrdinové jsou zpomaleni o 75 %. Zpomalení se snižuje během 3 sekund.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet