Oznámeno: Call of Kel'thuzad

  kel'thuzad    skin    expanze   

Dnes v šest večer byla na twitteru oznámena expanze Call of Kel'thuzad, kterou si budete moci vyzkoušet na Gamescomu 2017.

Jak jsme již dříve psali, expanze bude obsahovat minimálně několik skinů - Crypt Queen Zagara, Death Knight Sonya a Dreadlord Jaina, a s největší pravděpodobností nového hrdinu, Kel'thuzada!

 

 

 

Doposud každá expanze v minulosti přinesla kromě skinů také nové mapy, u expanze Eternal Conflict to byly mapy Battlefield of Eternity a Infernal Shrines a u expanze Machines of War se jednalo o Warhead Junction a Braxis Holdout. Jaké mapy to budou ale v tomto případě, pokud se bude skutečně jednat o expanzi stejných rozměrů, jako v minulosti?

 

Jednou z možností jsou nedávno leaknuté mapy Culling of Stratholme a Icecrown Glacier (psali jsme zde). Protože jde ale o odhady, je možné, že se leak trefí pouze v jednom případě. Nebo vůbec?

 

Co dalšího můžeme očekávat? Už teď se hodně spekuluje o tom, že kromě Kel'thuzada přijde do Nexu i jeho věrný společník, pan Bigglesworth. Nuže, nechme se překvapit!

mr. bigglesworth


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet